c6 01 mi 603 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asperea

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 mi 603 mü?
başlıkta gördüğünüz gibi c6 01 imi 603 ile değiştirmeye değermi?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
değer kardeşim 1 ghz hızı var kamerası 5 mp ama idare eder

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Değmez arkadaşım :) c6-01'in işlemcisi düşük onun dışından tüm özellikleri 603 ile aynı hatta daha iyi olduğu özellikleride var:)
c6-01 varken 603 almak bana göre mantıksızlık :)
Bence elindeki telefonu kullanmaya devam et sen sonra daha iyi bir modeli alırsın :)
Elindeki telefondan daha sonra çıkmış diye sırf bu yüzden yeni bir model telefon alınmaz...
Eğer yeni bir telefon alacaksan elindeki telefondan daha yenilikci bir tasarıma ve daha iyi özelliklere sahip olmalı...
Bende 8 ay sonra N9 almayı düşünüyorum...
Ama N9 elimdeki telefondan vazgeçecek kadar güçlü ve iyi... 603 o kadar değil karar senin tabiki :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
603'de 512 mb ram ve 1 ghz işlemci gibi güçlü bir donanım var, NFC+3.5 inchlik ekranı daha büyük ve 1000 nit parlaklık ile dünyanın en parlak ekranına sahip+Hoperlör çıkışı C6-01 göre daha iyi olduğu söyleniyor(bu konuda emin değilim görmem lazım)
C6-01'de görüntülü konuşma için ikinci bir kamera mevcut+8 mp kamera
Önceliklerini sen belirle tabi ki benim tavsiyem 603'ü alman yönünde.

mstf_l

mstf_l

Üye
muzik ve oyun icin 603 kamera ve otg olarak c6 01 tamamen kisisel tercih meselesi yani benim secimim 603 ten yana

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
603 daha hızlı daha renkli

ak42

ak42

Üye
Değmez arkadaşım :) c6-01'in işlemcisi düşük onun dışından tüm özellikleri 603 ile aynı hatta daha iyi olduğu özellikleride var:)
c6-01 varken 603 almak bana göre mantıksızlık :)
Bence elindeki telefonu kullanmaya devam et sen sonra daha iyi bir modeli alırsın :)
Elindeki telefondan daha sonra çıkmış diye sırf bu yüzden yeni bir model telefon alınmaz...
Eğer yeni bir telefon alacaksan elindeki telefondan daha yenilikci bir tasarıma ve daha iyi özelliklere sahip olmalı...
Bende 8 ay sonra N9 almayı düşünüyorum...
Ama N9 elimdeki telefondan vazgeçecek kadar güçlü ve iyi... 603 o kadar değil karar senin tabiki :)

bence en güzel yorumu sen yaptın dostum c6 satılıpta 603 alınmaz 603 den düşük olsada işlemcisi genede yavaş bi telefon değil c6.01

----------Eklendi @ 16:31:16 ---------- Yazıldı @ 16:29:40 ----------

bide 603 de görüntülu görüşme yok dimi arkadaşlar

mstf_l

mstf_l

Üye
bence en güzel yorumu sen yaptın dostum c6 satılıpta 603 alınmaz 603 den düşük olsada işlemcisi genede yavaş bi telefon değil c6.01

----------Eklendi @ 16:31:16 ---------- Yazıldı @ 16:29:40 ----------

bide 603 de görüntülu görüşme yok dimi arkadaşlar

Var ama arka kamera o da islevsel degil zaten goruntulu konusma ne kadar islevsel ki

ak42

ak42

Üye
işlevsel değil derken çekim kalitesi ni mi kastettin

mstf_l

mstf_l

Üye
işlevsel değil derken çekim kalitesi ni mi kastettin

Mesela 3g geldiginde cok sey degistircek falan diyorlardı simdi kacımız goruntulu konusmayı kullanıyoruz onu kastettim

ak42

ak42

Üye
anladim saol ama ben günlük en az yarim saat görüntülu görüşme yapıyorum nişanlıyim :-) o yüzden

----------Eklendi @ 16:51:00 ---------- Yazıldı @ 16:49:00 ----------

bide bişey dikkat ettim c6.01 ön kamerası 5800 arka kamerasından güzel gösteriyor :-)

ak42

ak42

Üye
gözler on numara :-) şaka şaka

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Microcd girişi yok bir kere.Kesinlikle c6-01

klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
görüntülü konuşma yapmayacaksan 603 derim donanım daha güçlü ;)

futbol123

futbol123

Üye
603 tabiki
daha büyük ekran
daha kaliteli ekran
daha hızlı işlemci /350mhz daha hızlı
daha iyi ram 512mb
daha ne olsun

Lenneth

Üye
603 tabi ki

atakan25

atakan25

Üye
603 te görüntülü görüşme için arka kamerayı kullanırsın karşındakini göremezsin :D

cyber

cyber

Üye
Bemce değiştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...