telefonun herseyini kullanmak demek yavaslamak demek zaten yüklencek makineye bu arada yükseltile bilen 256 mb olan ram i 1 gb cıkabiliyomus

Arkadaşlar 680Mhz fena bir işlemci hızı değil.
1.2 Ghzlik cihazlar sizi aldatmasın.
Her ne kadar sayısal hız olarak C6-01'in iki katı (680 MHz - 1200 Mhz) gibi görünse de performans olarak iki kat farketmiyor.
Onların menülerinde ve geçişlerinde bile takılmalar olabiliyor. Çok aşırı gözle görülür bir performans farkı yok.
Örneğin: Samsung Wave 3'ü çıkarıyor. İşlemcisi 1.4 Ghz (1400Mhz). Yani neredeyse şuan piyasanın en hızlısı. (Gerçi Android'li değil Bada işletim sistemli)
Ama tanıtım videosunu bir izleyin, onun menülerinde de zaman zaman kasılma olduğunu göreceksiniz.
O yüzden 680MHz'yi küçümsemeyin.
Ayrıca yapılan açıklamalarda Anna ve Belle güncellemelerinin; gerek batarya gerekse işlemci performansında önemli iyileştirmeler sağlayacağı belirtildi.
Önümüzdeki dönemde bu güncellemeleri yükledikten sonra bu konuyu tekrar tartışalım![]()
Hiç performans farkı yokmuş yani..(!)anna ile yapın o deneyi
----------Eklendi @ 03:34:58 ---------- Yazıldı @ 03:32:22 ----------
belle demiyom bile
Belle gelince N8'deki işlemci 1 ghz olmayacak..
sen yanlış videoyu izlemiş olmuyasın saniye50 den sonra bakıcak olursan bütün cihazlarda yükleme devam ediyor ki o sayfa yüklemesi değil sayfada değişen içerik yüklemesi videonun sonuna kadar bütün telefonlar yükleme yapıyor saniye 1:17 samgun yüklemeeye devam ediyor içerikleri yenilemeye diyelim.. yüklemedeki fark sadece 6-7 saniye kadar belki o kadar bile değil ki ordaki symbian3 sürümü anna filan değil ..N8 (680 mhz) VS LG Optimus 2X (1.2 ghz dual core) vs Samsung Galaxy S Plus (1.4 ghz)
N8 bir türlü sayfayı yüklemeyi bitiremiyorHiç performans farkı yokmuş yani..(!)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hatanız var benim dahili hafıza 500mb sizinkisi 300mb mi ?