bjkmert45 Üye Konu Sahibi semo60' Alıntı: Dostum flashlıyorum şimdi widgetler uyumlu olmamış gibi Genişletmek için tıkla ... Vallaha kardeşim elimde tek ve en düzgün bunlar vardı o yüzden bunları yaptım. - - - Eklendi - - - semo60' Alıntı: cfw oldukça güzel ben bunu kullanacağım Genişletmek için tıkla ... Güle güle kullan. - - - Eklendi - - - m542tf' Alıntı: tşk Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. - - - Eklendi - - - tipo2000' Alıntı: üstad sen olmasan ne yaprdık bilmiyom . sağ ol var ol ..... Genişletmek için tıkla ... Hehe sağolasın kardeşim.
semo60' Alıntı: Dostum flashlıyorum şimdi widgetler uyumlu olmamış gibi Genişletmek için tıkla ... Vallaha kardeşim elimde tek ve en düzgün bunlar vardı o yüzden bunları yaptım. - - - Eklendi - - - semo60' Alıntı: cfw oldukça güzel ben bunu kullanacağım Genişletmek için tıkla ... Güle güle kullan. - - - Eklendi - - - m542tf' Alıntı: tşk Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. - - - Eklendi - - - tipo2000' Alıntı: üstad sen olmasan ne yaprdık bilmiyom . sağ ol var ol ..... Genişletmek için tıkla ... Hehe sağolasın kardeşim.
OPC Üye bjkmert45' Alıntı: Onun linkini düzelteceğim birazdan dostum. Genişletmek için tıkla ... Bekliyorum
bjkmert45 Üye Konu Sahibi _YaKuZa_' Alıntı: hocam muhteşem bi cfw yapmışsın eline sağlık Genişletmek için tıkla ... güle güle kullan kardesim
_YaKuZa_' Alıntı: hocam muhteşem bi cfw yapmışsın eline sağlık Genişletmek için tıkla ... güle güle kullan kardesim
bjkmert45 Üye Konu Sahibi tarxhn' Alıntı: yine birseyler yapmıısn saolasın Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kardeşim güle güle kullan.
tarxhn' Alıntı: yine birseyler yapmıısn saolasın Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kardeşim güle güle kullan.
bjkmert45 Üye Konu Sahibi RecepILHAN89' Alıntı: kardeşim kollarına sağlık... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kardeşim - - - Eklendi - - - asrabi' Alıntı: kardeşim ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... Sağolasın kardeşim. - - - Eklendi - - - Muhammet qüLer' Alıntı: eline koluna sağlık üstad harikasın Genişletmek için tıkla ... Çok sağol kardeşim.
RecepILHAN89' Alıntı: kardeşim kollarına sağlık... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kardeşim - - - Eklendi - - - asrabi' Alıntı: kardeşim ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... Sağolasın kardeşim. - - - Eklendi - - - Muhammet qüLer' Alıntı: eline koluna sağlık üstad harikasın Genişletmek için tıkla ... Çok sağol kardeşim.
ugurum45 Üye The flashing failed. Do you want to retry the flashing? HRESULT 0x8401f141 (-2080247487) Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. Hatası alıyorum defalarca denedim yükleyemiyorum nedendir anlamadım gitti
The flashing failed. Do you want to retry the flashing? HRESULT 0x8401f141 (-2080247487) Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. Hatası alıyorum defalarca denedim yükleyemiyorum nedendir anlamadım gitti
bjkmert45 Üye Konu Sahibi By uGuR' Alıntı: The flashing failed. Do you want to retry the flashing? HRESULT 0x8401f141 (-2080247487) Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. Hatası alıyorum defalarca denedim yükleyemiyorum nedendir anlamadım gitti Genişletmek için tıkla ... Telefonunu PC Suite modundayken kapalı konuma geçirmelisin dostum...
By uGuR' Alıntı: The flashing failed. Do you want to retry the flashing? HRESULT 0x8401f141 (-2080247487) Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. Hatası alıyorum defalarca denedim yükleyemiyorum nedendir anlamadım gitti Genişletmek için tıkla ... Telefonunu PC Suite modundayken kapalı konuma geçirmelisin dostum...
bjkmert45 Üye Konu Sahibi IVI-Elia' Alıntı: Sağol abi şuan WP8 kullanıyorum ama benim eski emektara yükledim... Genişletmek için tıkla ... Sende sağol kardeşim..
IVI-Elia' Alıntı: Sağol abi şuan WP8 kullanıyorum ama benim eski emektara yükledim... Genişletmek için tıkla ... Sende sağol kardeşim..