flash atmayı şimdilik düşünmüyorum . . Ama soft format atıp yeniden güncelleyecem.
---------- Eklendi @ 22:34:32 ---------- Yazıldı @ 22:33:20 ----------
benim telde microsoft apsda yüklü acaba onu silsem düzelir mi
---------- Eklendi @ 22:37:07 ---------- Yazıldı @ 22:34:32 ----------
[ENGİN];4637441' Alıntı:yazılımsal olsa herkeste olması gerekmez mi?
kardeş sen o simkartı değiştir. sonrada sorun düzeldiğini buraya yaz.Arkadaşlar güzel tavsiyeleriniz için çoook Sagolun ama Ben şimdi hangisini uygulayim yapayim. Formatmi . Flaşmi. Simkartı değiştirmemi yoksa microsoft apsmi Kaldırayim

Arkadaşlar güzel tavsiyeleriniz için çoook Sagolun ama Ben şimdi hangisini uygulayim yapayim. Formatmi . Flaşmi. Simkartı değiştirmemi yoksa microsoft apsmi Kaldırayim
kardeş sen o simkartı değiştir. sonrada sorun düzeldiğini buraya yaz.![]()
Telsimden turkcele geçiş yaptim simkartın yenilendi yani onda sorun olacağını tahmin etmiyorum belki turkcelde sorun vardır
ama önceki gibi takılma yok arada sırada oluyor artıkbiraz olsun ingilizcesi olan kişiler bu sorunun yazılımsal olduğunu anlayabilir buyrun okuyun. farklı telefona sahip kişiler aynı sorunla karşılaşmış. değişik öneriler var ama faydalı olduğunu göremedim benLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızayrıca microsoft apps yüklü değilken ve hacksizken de bu sorun vardı zaten bende yada onu geçtim herkesin sim kartı aynı anda mı bozuldu? bana kalırsa güncelleme gelmeden bu hata gitmez