C6-01 mesaj gönderme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
düzelmez bnde silmiştm ama yeniden yükle yaptığında onu güncelleme

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
o zaman onu silip sildikten sonra softformat atıp teli tekrar güncelleyim. Olursa olur artık. :(

kuralsiz9

Üye
flash atmayı şimdilik düşünmüyorum . . Ama soft format atıp yeniden güncelleyecem.

---------- Eklendi @ 22:34:32 ---------- Yazıldı @ 22:33:20 ----------

benim telde microsoft apsda yüklü acaba onu silsem düzelir mi

---------- Eklendi @ 22:37:07 ---------- Yazıldı @ 22:34:32 ----------

Ben de microsoft apps yükleyince başladı sildim düzelmedi soft attım olmadı zaten bir işe yaramaz soft en son flash attım oldu

fayzteck

fayzteck

Üye
Boş yere format atma dostum.yazılımsal bir hata.beklemekten başka bir çare yok.çünkü kişisel degil yazılımsal.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yazılımsal olsa herkeste olması gerekmez mi?

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
[ENGİN];4637441' Alıntı:
yazılımsal olsa herkeste olması gerekmez mi?

yani.sabahtan beri böle yaptım düzeldi diyorum anlamylar adamıda şüphede bırakıyolar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bende yoğun mesajlaşıyorum ama birgün bile mesaj gönderememe sorunum olmadı

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
o dediklerimi yaptıktan sonra bendede olmadı şükür

farukbekl

farukbekl

Üye
Kardeş Sen Sİm kartını Değiştir. bak sorun nasıl düzeliyor.. göreceksin.. aha burayada yazıyorum..:)

burak1710

burak1710

Üye
bu sorunun kesin çözümü tam olarak yok galba

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar güzel tavsiyeleriniz için çoook Sagolun ama Ben şimdi hangisini uygulayim yapayim. Formatmi . Flaşmi. Simkartı değiştirmemi yoksa microsoft apsmi Kaldırayim

farukbekl

farukbekl

Üye
Arkadaşlar güzel tavsiyeleriniz için çoook Sagolun ama Ben şimdi hangisini uygulayim yapayim. Formatmi . Flaşmi. Simkartı değiştirmemi yoksa microsoft apsmi Kaldırayim
kardeş sen o simkartı değiştir. sonrada sorun düzeldiğini buraya yaz.:)

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye

şuan en kolayı soft + belleyiyeniden yükle

karadag63

karadag63

Üye
Ben şu an c6-01 kullanıyorum telefon hackli bu sorun benim telefonda da var. Ayrıca bundan önce n73 kullanıyordum o telefonda da bu sorun vardı. Hala çözümünu BilmiYORUM.yani sorun yazılımsal olduğunu düşünmüyorum başka nedenler ama ne

SilentOne

SilentOne

Üye
hacım flash at ve microsoft app yi yükleme ozamn sorunun düzelir

karadag63

karadag63

Üye
soft format atacağım telefonu bi süre hacklama dan kullanacağım. Eğer sorun orada değilse en son flash atacağım :)

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
soft format attım yine bi değişiklik yok yine mesajlar takılıyor .

---------- Eklendi @ 20:44:33 ---------- Yazıldı @ 20:40:30 ----------

kardeş sen o simkartı değiştir. sonrada sorun düzeldiğini buraya yaz.:)

kardeşim benim simkart daha yeni ama:) Telsimden turkcele geçiş yaptim simkartın yenilendi yani onda sorun olacağını tahmin etmiyorum belki turkcelde sorun vardır:)

---------- Eklendi @ 20:49:04 ---------- Yazıldı @ 20:44:33 ----------

microsoft apsida sildim :) ama önceki gibi takılma yok arada sırada oluyor artık

kuralsiz9

Üye
Bende yükledim oldu bu sorun Microsoft apps la sonra Flash attım düzeldi simle falan alakası kalmadı yani

hakan_710

hakan_710

Üye
biraz olsun ingilizcesi olan kişiler bu sorunun yazılımsal olduğunu anlayabilir buyrun okuyun. farklı telefona sahip kişiler aynı sorunla karşılaşmış. değişik öneriler var ama faydalı olduğunu göremedim ben ayrıca microsoft apps yüklü değilken ve hacksizken de bu sorun vardı zaten bende yada onu geçtim herkesin sim kartı aynı anda mı bozuldu? bana kalırsa güncelleme gelmeden bu hata gitmez

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
biraz olsun ingilizcesi olan kişiler bu sorunun yazılımsal olduğunu anlayabilir buyrun okuyun. farklı telefona sahip kişiler aynı sorunla karşılaşmış. değişik öneriler var ama faydalı olduğunu göremedim ben ayrıca microsoft apps yüklü değilken ve hacksizken de bu sorun vardı zaten bende yada onu geçtim herkesin sim kartı aynı anda mı bozuldu? bana kalırsa güncelleme gelmeden bu hata gitmez

haklısın kardeşim bu mesaj gönderme sorunu için artk bi güncelleme çıkarmaları gerek. Ama ben microsoft aps silip sonra tele soft format attım mesaj gönderme sorunu eskisi gibi yok arada sırada oluyor artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt