C6-01 kulaklıktaki tuş çalışmıyor!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
C6-01 kulaklıktaki tuş çalışmıyor!!!
C6-01 imde müzik dinlerken kulaklıktaki tuşa basıyorum şarkı değişmiyor. Ama radyo dinlerken radyo kanalı değişiyor. Sorun ne anlamıyorum bi çözümü var mı veya herkeste aynı problem var mı yoksa sadece bende mi var ?
teşekkürler

o bendede oluyor müzik çaları kapat kulaklığı tak sonra müzik çaları aç

dostum aksesuar ayarlarından bişeyler yapman lazm.. bnmki de çalışmıyodu arkadaş yaptı bişeyler aksesuar ayarlarından

walla çokta umrumda değil şahsen

uruno

Üye
bende de aynı sanırım kulaklık modelimizden.

Tepkiler: akçatlı

CanKartaL

Emekli Yönetici
o tuşun şarkı değiştirmek gibi bir görevi olduğunu sanmıyorum ama bir ihtimal aksesuar ayarlarından kulaklık değil de müzik kulaklığını seçersen çalışabilir

atakan25

Üye
tuş tam olarak görevi o mudur acaba?

CanKartaL

Emekli Yönetici
o tuşun asıl görevi çağrıya yanıt vermek ve sonlandırmak ayrıca radyoda kanal değiştirmede de kullanılıyor. müzik çalar için ayrı ileri-geri-durdur tuşları bulunan kulaklıklar kullanılıyor ama denemek lazım

Tepkiler: akçatlı
Dediğin gibi mp3 çalarda işe yaramaz.

Konu Sahibi
o bendede oluyor müzik çaları kapat kulaklığı tak sonra müzik çaları aç

Dediğini yaptım kardeşim olmuyor.

----------Eklendi @ 14:47:21 ---------- Yazıldı @ 14:44:08 ----------

dostum aksesuar ayarlarından bişeyler yapman lazm.. bnmki de çalışmıyodu arkadaş yaptı bişeyler aksesuar ayarlarından
Aksesuar ayarlarını baya karıştırdım ama öle bişe bulamadım. Teşekkür ederim

sizin kulaklık wh-701 değilmi üstünde ileri/pause-play/geri/ses ayarı/çağrı cevaplama bulunan

SezerKoc

Üye
arkadaşlar benim c6-01 de ekranın yarısının biraz altında ekranı kaydırırken ve
telefonla heehangi bişey yaparken çok ince belirginliği azz bi çizgi gözüküyo ve o anda
ekran ışığı bölle çok belirsiz şekildehızlı hızlı yanıp sönüyo gbi oluyo.bu sizdede
oluyomu olmuyosa sorun ned.r ve nasıl çözeblirim acaba yardımlarınızı bekliyorum

kardeşim sende her konuya yazmıssın bunu ya bir konu aç oradan yardım etsinler sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...