C6-01 kulaklıktaki tuş çalışmıyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akçatlı

akçatlı

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 kulaklıktaki tuş çalışmıyor!!!
C6-01 imde müzik dinlerken kulaklıktaki tuşa basıyorum şarkı değişmiyor. Ama radyo dinlerken radyo kanalı değişiyor. Sorun ne anlamıyorum bi çözümü var mı veya herkeste aynı problem var mı yoksa sadece bende mi var ?
teşekkürler

otostopçu

otostopçu

Üye
o bendede oluyor müzik çaları kapat kulaklığı tak sonra müzik çaları aç :D

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde hala değişmiyor :D

Castiel91

Üye
dostum aksesuar ayarlarından bişeyler yapman lazm.. bnmki de çalışmıyodu arkadaş yaptı bişeyler aksesuar ayarlarından

SilentOne

SilentOne

Üye
walla çokta umrumda değil şahsen :D

uruno

uruno

Üye
bende de aynı sanırım kulaklık modelimizden.

• Beğen
Tepkiler: akçatlı
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
o tuşun şarkı değiştirmek gibi bir görevi olduğunu sanmıyorum ama bir ihtimal aksesuar ayarlarından kulaklık değil de müzik kulaklığını seçersen çalışabilir ;)

atakan25

atakan25

Üye
tuş tam olarak görevi o mudur acaba?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
o tuşun asıl görevi çağrıya yanıt vermek ve sonlandırmak ayrıca radyoda kanal değiştirmede de kullanılıyor. müzik çalar için ayrı ileri-geri-durdur tuşları bulunan kulaklıklar kullanılıyor ama denemek lazım

• Beğen
Tepkiler: akçatlı
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
o tuşun asıl görevi çağrıya yanıt vermek ve sonlandırmak ayrıca radyoda kanal değiştirmede de kullanılıyor. müzik çalar için ayrı ileri-geri-durdur tuşları bulunan kulaklıklar kullanılıyor ama denemek lazım
Dediğin gibi mp3 çalarda işe yaramaz.

akçatlı

akçatlı

Üye
    Konu Sahibi
o bendede oluyor müzik çaları kapat kulaklığı tak sonra müzik çaları aç :D

Dediğini yaptım kardeşim olmuyor. :(

----------Eklendi @ 14:47:21 ---------- Yazıldı @ 14:44:08 ----------

dostum aksesuar ayarlarından bişeyler yapman lazm.. bnmki de çalışmıyodu arkadaş yaptı bişeyler aksesuar ayarlarından
Aksesuar ayarlarını baya karıştırdım ama öle bişe bulamadım. Teşekkür ederim :)

otostopçu

otostopçu

Üye
sizin kulaklık wh-701 değilmi üstünde ileri/pause-play/geri/ses ayarı/çağrı cevaplama bulunan

SezerKoc

SezerKoc

Üye
arkadaşlar benim c6-01 de ekranın yarısının biraz altında ekranı kaydırırken ve
telefonla heehangi bişey yaparken çok ince belirginliği azz bi çizgi gözüküyo ve o anda
ekran ışığı bölle çok belirsiz şekildehızlı hızlı yanıp sönüyo gbi oluyo.bu sizdede
oluyomu olmuyosa sorun ned.r ve nasıl çözeblirim acaba yardımlarınızı bekliyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
kardeşim sende her konuya yazmıssın bunu ya bir konu aç oradan yardım etsinler sana :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt