C6-01 Kamera Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Kamera Yardım
Merhaba arkadaşlar,
C6-01 kullanıcısıyım. 8 megapixel kameranın performansı iyi fakat yakın çekim modu yok. Yani makro yapamyorum. O yuzden yakından fotograf çekemiyorum bulanık çıkıyor. Oto makro olduğu söyleniyor ama iş yakın çekime geldiğinde performans kötü. Benim isteğim kamerada makro yapabilme imkanım war mı? Ya da bunun için bir program var mı? Ben bunun mümkün olmadığını düşünüyorum ama bir de size danışmak istedim. Yardımlarınız için çok teşekkürler şimdiden...
Başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın hakkınızı helal edin...

Dampierre

Dampierre

Üye
%100 emin değilim ama sendeki telefonda ve C7 de odaklanma gibi bir olay yok. 8mp kamera koymuşlar ama N73 te bile bulunan odaklanma (denklaşöre yarım basma olayı) bu telefonlarda yok. Sırf kamerası kötü olduğu için C serisine bulaşmadım, yoksa o telefonların N8'den hafıza ve kamera dışında bir zaafı yok.

marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
Adamlar o kadar kamera koymuş 8 megapixel bi odaklama koymamışlar ya. Dediğin doğru n8 ile farkı kamera, ekran büyüklüğü we hafıza. İşletim sistemi işlemci hızı vs. Aynı. Neyse napalm heralde yakın çekimi unutaym bn:-(

accman

accman

Üye
evet maalesef makro modu yok..gerçekten kazıklanmış gibi hissedebiliyo insan 5mp olup makro çekim yapmasını isterdim şahsım adına...bunun dışında kamera performansı kötü değil diye düşünmekteyim

marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
evet maalesef makro modu yok..gerçekten kazıklanmış gibi hissedebiliyo insan 5mp olup makro çekim yapmasını isterdim şahsım adına...bunun dışında kamera performansı kötü değil diye düşünmekteyim

Aynen katılıyorum. İnsan 5 megapixel yapar makro koyar ya.

hoss

hoss

Üye
8mp kamera koyupta bircok telefonuna otofokus koymayan başka bir marka yoktur herhalde , bedava verseler otofokusu olmayan bir telefon almam , isterse 20megaapiksel olsun otofokusu olmayan bir cihazın kamerasından hayır gelmez , millet telefondan anlamadıgı için 8megapiksel kamera ya kanıyo işte

Utku

Utku

Üye
Ne ...Bu telefonu kimse fotoğraf çekmek için almaz rahat ol sen ayrıca makro dışında performansı iyi

hoss

hoss

Üye
Utku™;3371799' Alıntı:
Ne ...Bu telefonu kimse fotoğraf çekmek için almaz rahat ol sen ayrıca makro dışında performansı iyi
telefondan anlamayan o kadar cok insan varki otofokusun ne oldugunu bilmiyorlar arkadaki 8mp yazısına aldanıp alıyorlar nokia nın kazıklama stratejisi:oke:

Dampierre

Dampierre

Üye
hoss bence haklı. Nokia ben bunu zaten bilgisiz müşterilerime satarım diye düşünüyor. Bilgili olanlar ise bakıyor otofokus yok bunda, gidip üst modelini yada başka marka alıyor. Ben gidip üst modelini alanlardanım, şimdi pişman oldum N8 aldığım için iphone 3gs yada android bir cihaz alsaydım daha iyi olurdu.

pRime.

pRime.

Üye
hoss bence haklı. Nokia ben bunu zaten bilgisiz müşterilerime satarım diye düşünüyor. Bilgili olanlar ise bakıyor otofokus yok bunda, gidip üst modelini yada başka marka alıyor. Ben gidip üst modelini alanlardanım, şimdi pişman oldum N8 aldığım için iphone 3gs yada android bir cihaz alsaydım daha iyi olurdu.

N8'e Iphone 3gs mi? :kop:

SilentOne

SilentOne

Üye
aman iphone demeyin bana böle b...ktan bir telefon görmedim iphone 4 hariç cünkü daha inceleme fırsatım olmadı neyse iphone 3gs im vardı bide çok konuşan biriyimdir telde baktn 4 saat 5 saat sonra batarya bitmiş kamera desen günüz neysede gece cok kötü hala duruyo şimdi diyeceksiniz nie 5800 kullanıyon ne bilem farklıbir çekiciliqi var 5800 bırakamıyom iphone 5800 satamya karar verdim söyle gidip bir n8 alem diye sonra 5800 satmaya kıyamadım artık iphone satıp öle alıcaz üzerinede para biriktiricez yha ne zamn hadi hayırlısı

Utku

Utku

Üye
Fehmi şakamısın sen iphone 3gs yi oyunları için kullanır insan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt