Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C6-01 için wifi den ağların sifresini kırmak için program var mı
Sponsorlu Bağlantılar
deniz123
Üye
Konu Sahibi
C6-01 için wifi den ağların sifresini kırmak için program var mı
arkadaşlar c6 01 belle kullanıyorum wifide gözüken ağların şifresini kırmak için olan bir program biliyormusunuz
u_cosar
Üye
onu pc de bile çok zoor yapıyorlar telefonda yapılması imkansız gibi birşey
hem ayrıca adamlar ona para veriyor belki kotali şifre koyuyor senin yaptığın ayıp değil mi?
fayzteck
Üye
Akşam akşam güzel konu wi-fi şifresi kırmayı mı istiyosun ? Bide programla
papakudioflu
Emekli Yönetici
kırabilirsin imkansız diye bişey yoktur yaparsanda dünyada bir ilki basarırsın ha yakalanıncada dünyada bir ilk olursun ya kardeşim adamın belki kotası var belki parası kadar almış interneti için rahat edicekmi call gibi faturayı adama ödeterek
emrelives2
Üye
aklınıza nerden geliyor bu ucube fikirler anlamıyorum
Ns_Lion
Üye
kardeş bizim oraya gel beleş vifi dağıtıyom ben 8/mbps valla ttnet e gıcık olsun diye gecegündüz açık şifrede koymadım.
SADAKA-İ CARİYE bu olsa gerek (bkz. google sadakai cariye)
[ENGİN]
Üye
arkadaşın wifisi varmı acaba onun şifresını kirak
mukoline
Üye
Ya ben hackliyorum bu konular biraz uçuk.yani kurdu olmak bilgisayarı çok iyi bilmek gerekiyor.kardeşin demesi gibi telefona böyle birşey yapmak demek teknolojiyi alt üst etmek hatta uzayda yaşamak gibi birşey olsa gerek.
beyler bu işi Türkiyede yapan adamon sayısı bir elin parmaklarını geçmez. O da linux işletim sistemiyle. Pc de dahi olsa öyle programlara yüz vermeyin hiçbir işe yaramaz. Bu iş çocuk oyuncağı değil. Çok yüksek derecede lan-hack bilgisi gerektirir.
55lim
Üye
O kadarda değil canım sadece iki programa bağlı ama hiç müracaat etmedim cepnet yetiyo telefon ile olacak şey değil bunun h ac k ile alakası yok pc ye kuracağınız iki program yeterli ama gerek yok böyle şeylere sınırsız ise gidin rica edin belki verecektir vermezsede canı sağolsun
deniz123
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar olduğunu bende tahmin etmiyordum varmıdır diye sorayım dedim sadece ama saolun
south
Üye
Bazı üyelerdeki konu yaratıcılığına hayranım. Telefondan wi-fi şifresi kırmak.
emrelives2
Üye
telefona ocak programı kursak, yemek pişirebilir miyiz
woltcaptain
Üye
Zeki mürende bizi görecek mi?
tarxhn
Üye
sen wirless şifresini kır microsofta yazılım uzmanı olarak alınırsın
denizfeneri_17
Üye
yapılabilir ama önce ağ bilgin olmalı.sonra syimbianda program yazma bilgin olmalı.linux için programlar var.