C6-01 Haritalara girince Özellik Desteklenmiyor Diyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
relling

relling

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Haritalara girince Özellik Desteklenmiyor Diyor!
Sorun çözüldü Ancak bir sorun var Kısaca anlatayım Hemen:

Eğer sizde bu hatayı alıyorsanız http://www.maxicep.com/symbian-3-ha...-yeni-link-ve-en-guncel-versiyonu-520048.html bu linkteki BASKANCIHAN Arkadaşımızın verdigi dosyayı telefona yüklüyoruz.Sorunuzmuz çözülmüş oldu.Umarım İşinize yarar ben böyle hallettim
Sorun: haritalara girdiginizde sürüş felan çıkmıyor onada anlayan arkadaşlar bir el atarsa güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: maxibrk

eferot

Üye
nokia mağazadan haritaları yeniden yüklemeyi dene:s

relling

relling

Üye
    Konu Sahibi
deneyecem kardeş inşallah olur yoksa format atacagım teşekkürler

08mehmet

08mehmet

Üye
navigasyon güncellemesi sonrası benim telde aynı özellik desteklenmiyor diyor format attım aynı değişen bir şey yok napcaz ? tel c6-01

relling

relling

Üye
    Konu Sahibi
hala halledemedim citiesi sildim harita indirecem artık olursa sana söylerim ben

anatolia28

Üye
arkadaşlar bende bu akşam aynı uyarıyı aldım hard format soft format attım olmadı en sonunda flasladım düzeldi başka yapacak bir şey yok phonixle flaslayın ama dikkat edin 25.007 versiyonunu flaslayın

relling

relling

Üye
    Konu Sahibi
Yarın Babam bi servise soracak olmazsa bende flas atarım artık

syildirimmm

Üye
arkadaşlar bendede aynı sorunu verdi ovi magazadan tekrar yükledim herşey yoluna girdi

relling

relling

Üye
    Konu Sahibi
Bende şu anda indiriyorum bendede olursa yazarım

----------Eklendi @ 23:49:20 ---------- Yazıldı @ 23:06:19 ----------

Valla işe yaramadı bi servise sorarım olmazsa mecburen flaslarım

----------Eklendi 10.11.2011 @ 00:17:09 ---------- Yazıldı 09.11.2011 @ 23:49:20 ----------

Sorun Çözüldü Çözümü Kısaca yukarıda anlattım

relling

relling

Üye
    Konu Sahibi
Saol kardeş

sobe16

sobe16

Üye
hard format attım, harita falan kalmadı. Nasıl geri getiririm?

deadlydesire

deadlydesire

Üye
nokia suitten haritaları tekrar indirebilirsin..yada..yazılım güncellemede yeni harita versiyonu çıkar onu yükle...sonra wi-fi ile telden haritaları indirebilirsin yada onuda nokia suitten yapabilirsin :)

kalbimdesiin

Üye
Hard format attıysan cihazi Tekrar flaşlaYacaksin Herşey gitmiştir qt mağaza harita en önemlisi de smart installer programları oyunları yüklemeye çalıştığında Sistem hatasi yükleyememe sorunları olur navifirm den indirip phoneix ile flaşlamak

maxibrk

maxibrk

Üye
Sorunun çözümünü bulduktan sonra başkalarını da düşünüp burada paylaştığın için teşekkür ederim. Çoğu kişi bunu yapmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt