c6-01 gps bekleniyor sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kral231

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 gps bekleniyor sorunu
arkadaşlar daha önce gps ini defalarca sorunsuz kullanıdım. güncelleme hatası nedeniyle cihaza format atmak zorunda kaldım. format sonrası gps ini kullandığımda istediğim hedefi buluyor tarif kısmına geçemiyor sürekli gps bekleniyor diyor ovi suite de haritaları güncelleyerek belki çözebilirim. dedim. ovi suite de cihazda harita yok diyor.bu sorunu nasıl çözebilirim bilgi verirseniz sevinirim.

qsaw

qsaw

Üye
cihaza format derken neyi kastediyorsun anna güncellemesi felan mı flash mı ?

----------Eklendi @ 16:34:34 ---------- Yazıldı @ 16:29:33 ----------

Ben konuyu tam olarak anlamadım ama GPS bekleniyor deyip fazla süre uğraşması kapalı alanda olmandan kaylaklanır eğer evde WİFİ varsa Wifiye bağlanıp dene eğer WİFİ ye bağlıyken bulursa açık landa bulması lazım övi dende haritlar avrupa bölümünden Türkiye haritası yüklümü diye bir bak

kral231

Üye
    Konu Sahibi
ovi suite den bağlandığımda yüklü harita yok diyor. ancak telefon içerisinde adres ara dediğimde adresleri buluyor.

qsaw

qsaw

Üye
Oviden bi güncellemelere baksan iyi olur yeni güncelleme varmı diye

kral231

Üye
    Konu Sahibi
sadece sistem güncellemeleri gözüküyor. ama harita güncellemeleride gözükmüyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşım hafıza kartından cities kılasörünü sil daha sonra harita uygulamasını başlat, harita silindiği için görünmez ama sen 5, 10 sn kadar parmakla gezinti yap daha sonra kapat ve ovisuite ile harita indir ve yükle o kadar bisorun kalmaz inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt