C6-01 Hakkında 2 Sorum Var :

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Hakkında 2 Sorum Var :
1. Arkadaşlar telefonumun tuş kilidinin gevşediğini hissediyorum bunu garanti yapar mı
2. Ve kameranın üstündeki kapağı bastırınca oynuyor bu 2 sini garanti yapar mı yaparsa kaç günde yapar ücret önemli değil telefon düzelsin yeter

enes_x

Üye
valla aynı sorun bendede var . Mesaj yazarken flan sinir kapıyom oynamasından . Bende garantiye bayramdan sonra yollamayı düşünüyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede oynuyor ddemekki bnden kaynaklanmıyormuş bnde bayramdan sonra garantiye verem

okitox

okitox

Üye
taş gibi benimki hala masaallah. Üretim hatası falan olabilir.

forbidden5

forbidden5

Üye
aynen benimde taş gibi Maşallah

omer.1310

omer.1310

Üye
3-4 ay önce aldım telefonun başına neler geldi ama hala taş gibi arkadaşların dediği gibi üretim hatası olabilir

SilentOne

SilentOne

Üye
galiba üretm hatası benım kde

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Ben yarin verrm belki

atakan25

atakan25

Üye
telefonun mu var derdin var arkadaş

enes_x

Üye
üretim hatasıysa telefonu değiştirirlermi . Bide bende anna yüklenince ışık sensörü çalışmaz oldu . bu ışık sensörüde sizde çalışıyomu

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Ben kullanmam isik sensorunu ama bi kere denedigimde calisti bi program vardi forumda ara brightness controller olmasi lazim

enes_x

Üye
bu programı bana öncedende önermişlerdi yinede saol :) Bu arka kapak oynaması kimde varsa sorunuzu müsteri hizmetlerine söyleyin . Eğer bu sorun telefonun kendi sorunuysa telefonu başka model ile değiştirler

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Kesin degisrmi en azndan tamr etsnler

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Eğer üretim hatasıysa telefonu değiştirebilirler ama bu çok düşük bir ihtimal..
Büyük olasıkla gerekli tamiratı ve bakımı yapıp teslim ederler size...

Bir önceki sayfadaki arkadaşa katılıyorum telefonunmu var derdin var :D
Hayatımızda en çok kullandığımız cihaz cep telefonu olunca haliyle sorunlarıda bitmiyor :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
benimde arka kapakta oynama vardı sağ üst köşede.kargaburun ile hafif içeri büktüm şimdi taş gibi :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Benim bide tus kilidi gevsekligi var kac gunde hallolur bu sorun

enes_x

Üye
Zamanında Arçeliğin bi model buzdolabı sorunluymuş . o sorunlu buzdolabını değiştirip istediği modelleri almışlar . EĞer bunun üzerine düşersek hayal ama bi (n8) falan verirler :) o tuş gevşekliği bendede var

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
C7 versinler yeter :)

enes_x

Üye
nokia müşteri hizmetlerini aradımda Telefondaki genel bi sorun dedim . -servise yollayın tamir edelim dedi . Değiştirme ihtimali yokmu dedim .- 4 kere servise yollarsanız yenisini veririz dediler . Şimdi teli yollicam 22 gün telsiz mi kalcam . ben bu nokianın ...:angry:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
22 gun mu oha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt