c6-01 güç tasarrufu ve titreşim yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gkyrn

gkyrn

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 güç tasarrufu ve titreşim yardım
arkadaşlar telefonu güç tasarrufuna aldığımızda sesszde toplantıda genelde yani hiç bir telefon tercihinde gelen çağrıları ve mesajları sadece titreşimle alma imkanımız yok mu?titreşimi açmak istediğimde ayar değiştirlemiyor güç tasarrufu etkin uyarısı çıkıyor. sanki daha önce hem güç tasarrufunu hem de sadece titreşimle bildirimi yapmıştım gibi hatrlıyorum ama şu an olmuyor.
yani hem güç tasarrufunu hem bildirim olarak sadece titreşimi birlikte kullanmamızın bi yolu yok mu?
bir de telefon güç tasarrufu devre dışı olsa bile titreşimi çok hissedilmiyor yani ancak elinizde olması lazım titreşimi duyabilmek içn .bunun bir çözümü var mı?
yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..teşekkürler

ozelbaris

ozelbaris

Üye
N8'de de durum aynı. Ben de sorunun yanıtını merak ediyorum.

forbidden5

forbidden5

Üye
sorunun yanıtı şu güç tasarruf modu acıkken bu istediklerinizi yapamazsınız güç tasarrufu kapalıyken istediğin gibi sessizde sadece titreşimle istediğin mesajı maili çağrıyı alabilirsin yada kendi tercihinizi oluşturup isteklerinize göre kişiselleştirebilirsiniz güç tasarrufunda titreşim açmak diye bi durum söz konusu değil

gkyrn

gkyrn

Üye
    Konu Sahibi
sorunun yanıtı şu güç tasarruf modu acıkken bu istediklerinizi yapamazsınız güç tasarrufu kapalıyken istediğin gibi sessizde sadece titreşimle istediğin mesajı maili çağrıyı alabilirsin yada kendi tercihinizi oluşturup isteklerinize göre kişiselleştirebilirsiniz güç tasarrufunda titreşim açmak diye bi durum söz konusu değil
bu çok saçma değil mi ya zaten şarj sıkıntısı var güç tasarrufunda nedn titreşimle bildirim alamayalım ki ? bir de titreşim çok az hissediliyor herkeste böyle mi durum acaba??

• Beğen
Tepkiler: rowel35
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
bu çok saçma değil mi ya zaten şarj sıkıntısı var güç tasarrufunda nedn titreşimle bildirim alamayalım ki ? bir de titreşim çok az hissediliyor herkeste böyle mi durum acaba??

Zaten şarj sıkıntısı çekmemesi için titreşim kapanıyor :)

• Beğen
gkyrn

gkyrn

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten garip bu anna:hmmmumarım bele glir bir iki aya

53luturk

Üye
bu annayı yüklemelimiyim ben telı yenı aldım ? we eger yuklemem gerekıyorsa oyunlar falan gıdermı? mesela asphalt 6 da baya ılerledım guncellersem bastan mı baslarm :D bide farkı ne annasız yada annaLı? tskkrler

flyx

flyx

Üye
bu annayı yüklemelimiyim ben telı yenı aldım ? we eger yuklemem gerekıyorsa oyunlar falan gıdermı? mesela asphalt 6 da baya ılerledım guncellersem bastan mı baslarm :D bide farkı ne annasız yada annaLı? tskkrler

ben annaya geçtikten sonra oyunları kaldırmadan tekrar üzerine kurdum skorlarım vb. gitmedi. eskisi gibi çalışıyor şuan....

rowel35

rowel35

Üye
güç tasarrufu 3g, titreşim ekran ışığı nı kapatır. maximum tasarruf sağlar.
adı üzerinde değil mi zaten arkadaşlar?

telefnun şarj yüzdesi %10 a geldiğinde otamatik ya da size sorar, ama ofiste işte okulda kullanıyorsanız ve performans bekliyorsanız güç tsarruf modunda kullanın.

• Beğen
Tepkiler: coldblood16
gkyrn

gkyrn

Üye
    Konu Sahibi
güç tasarrufu 3g, titreşim ekran ışığı nı kapatır. maximum tasarruf sağlar.
adı üzerinde değil mi zaten arkadaşlar?

telefnun şarj yüzdesi  a geldiğinde otamatik ya da size sorar, ama ofiste işte okulda kullanıyorsanız ve performans bekliyorsanız güç tsarruf modunda kullanın.

yanıt için teşekkürler...

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt