C6-01 ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

california4689

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 ekran sorunu
Merhaba arkadaşlar.Telefonumu yatay olarak kullanırken, özellikle arka plan beyaz olduğunda alt kısımda şerit gibi opera mobile gezinme çubuğu simgelerinin gölgesi görünüyor.Üst kısımda da batarya simgesi, sinyal, wlan vs. göstergelerinin gölgesi kalıyor.Ve bu kısımların beyazlığı ekranın ortasına göre daha parlak.Bu durumun amoled ekranlarda uzun süreli aynı görüntünün kalmasından kaynaklanabileceğini okumuştum.Artık opera kullanırken gezinme çubuğunu kapalı tutuyorum belki ordaki pikseller daha fazla çalıştığında yeniden eskisi gibi olabilir diye.Ama halen bir değişme yok.Sizce kendi kendine düzelebilir mi bu durum ? Yoksa servise vermeli miyim?

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Anlattıklarına bakılırsa bu sorunun mekanik olması büyük olasılık! Bana sorarsan önce flash, yazılım birşeyler dene. Olmazsa servise ver, sen hiç yorulmadan halletsinler. Ve bana kalırsa direkt olarak servise git :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Servis

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu sıkıntıyı sadece operadayken mi yapıyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aynen kendimi sazan gibi hissettim şimdi :(

california4689

Üye
    Konu Sahibi
Bu sıkıntıyı sadece operadayken mi yapıyor

Hayır sadece opera kullanırken değil.Arka plan rengi beyaz olan farklı uygulamalarda denediğimde yine aynı.

- - - Eklendi - - -

Aslında sadece beyaz olduğunda da değil.Açık renk olan birçok renkte farkedebiliyorum bu simgelerin gölgesini.Fakat en çok arka plan beyazken belli ediyor.Siyah veya ona yakın koyu renklerde sorun yok.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayır sadece opera kullanırken değil.Arka plan rengi beyaz olan farklı uygulamalarda denediğimde yine aynı.

- - - Eklendi - - -

Aslında sadece beyaz olduğunda da değil.Açık renk olan birçok renkte farkedebiliyorum bu simgelerin gölgesini.Fakat en çok arka plan beyazken belli ediyor.Siyah veya ona yakın koyu renklerde sorun yok.
Öyleyse donanımsal bir sıkıntı gibi görünüyor.:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt