c6-01 ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 ekran sorunu
arkadaşlar benim c6-01 de ekranın yarısının biraz altında ekranı kaydırırken ve
telefonla heehangi bişey yaparken çok ince belirginliği azz bi çizgi gözüküyo ve o anda
ekran ışığı bölle çok belirsiz şekildehızlı hızlı yanıp sönüyo gbi oluyo.bu sizdede
oluyomu olmuyosa sorun ned.r ve nasıl çözeblirim acaba yardımlarınızı bekliyorum

djsalih91

djsalih91

Üye
bende öyle bir sorun yok istersen bi servise göster

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
şuan telefna olumsuz bi etksi yok aslında ama ilerde ne gbi problem çkarablr acaba

djsalih91

djsalih91

Üye
sana öyle geliyor olmasın göz yanılması olabilir veya kullandığın temanın efektide olabilir

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
bi fikrim yok

atakan25

atakan25

Üye
ilginç birşey

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
sanırım amoled de sorun var

ferhat000

ferhat000

Üye
arkadaşlar benim c6-01 de ekranın yarısının biraz altında ekranı kaydırırken ve
telefonla heehangi bişey yaparken çok ince belirginliği azz bi çizgi gözüküyo ve o anda
ekran ışığı bölle çok belirsiz şekildehızlı hızlı yanıp sönüyo gbi oluyo.bu sizdede
oluyomu olmuyosa sorun ned.r ve nasıl çözeblirim acaba yardımlarınızı bekliyorum

merhaba bnde yeni aldım telefonu bende de aynı sorun var genelde beyaz ekranda belli oluyor mesaj yazarken ekran ışığı biraz kısıyor gibi anlamadm gitti kafama takmış durumdayım telefon daha sıfır :S siz servise gönderdiniz mi gönderdiyseniz ne dediler yarmdımcı olurmusunz olumlu olumsuz?

blauzacke

blauzacke

Üye
merhaba bnde yeni aldım telefonu bende de aynı sorun var genelde beyaz ekranda belli oluyor mesaj yazarken ekran ışığı biraz kısıyor gibi anlamadm gitti kafama takmış durumdayım telefon daha sıfır :S siz servise gönderdiniz mi gönderdiyseniz ne dediler yarmdımcı olurmusunz olumlu olumsuz?
ekran ışığının kısılması ışık sensöründen dolayıdır. Çok ışıkta çok açar az ışıkta az açar ekranı. Kendiliğinden olur.

ferhat000

ferhat000

Üye
ekran ışığının kısılması ışık sensöründen dolayıdır. Çok ışıkta çok açar az ışıkta az açar ekranı. Kendiliğinden olur.

hayır hayır sensörle ilgisi yok cevap attığınız için teşekkür ederim. şu şerit gibi bişi oluyor daha çok beyaz ekranda belli oluyor .ama normal hd video da felan olmuyor anlamadm şuan anna yüklü belle yüklesem düzelir mi yoksa arızalı mı?

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
hayır hayır sensörle ilgisi yok cevap attığınız için teşekkür ederim. şu şerit gibi bişi oluyor daha çok beyaz ekranda belli oluyor .ama normal hd video da felan olmuyor anlamadm şuan anna yüklü belle yüklesem düzelir mi yoksa arızalı mı?

yok kardş belle yükleyncde düzelmyor servse göndrmdm halen

ssdonmez

Üye
Sorunun çözümü yok arkadaşlar, ilk aldığım telefonda özellikle beyaz duvar kağıdında ve oyunda inanılmaz rahatsız ediyordu servise götürdüm ( Bakırköy KVK ) sorun yok diye geri verdiler, teknik servisten inceleyen arkadaş ile görüştüm ve sorunu gösterdim hemen bakayım dedi. 10 dak sonra geldi tamamdır dedi, kontrol ettim iyileşme vardı ancak hala azda olsa ışık titreşimi ve çizgi oluşumu vardı. Hemen söyledim, sorun kronik olabilir yapabileceğimiz bir şey yok dedi. Bende 1 ay içinde parça değişimi yapıldığı için telefonun değiştirilmesi talebinde bulundum. 1 hafta sonra kadar yeni tel geldi,yine aynı sorun var. 2 arkadaşımın telefonlarını inceledim, birinde inanılmaz belli oluyor diğerinde daha az. Sonuç olarak 4 telefon ve 5 ekranda aynı sorun var. Muhtemelen bütün seri bu şekilde. Bunu nokia ya söyledim, servise verin dediler, zaten 2 kere verdim dedim, tekrar verin dediler :) nereye kadar dedim, ses yok :) , ne yapmamızı istiyorsunuz dediler, iade ya da model yükseltme dedim, olmaz dediler... Şu an nokia ya karşı sanal savaş başlattım :)

ferhat000

ferhat000

Üye
ben aldıgım yere geri iade ettim yenisini aldım suankinde yok ama cok cok dikkat edilirse beyaz ekranda çok azda olsa biraz titreme var ama ilki kadar değil.ekranda çok bariz ise sizde tekrar hakkınızı arayın
:) Sizden kaynaklanan bir sorun olmadıgında 15 gün içinde telefonu yenisiyle değiştirme gibi bir hakkınız var
:) (Yeni aldıgınız bir ürünün hatalı cıkması ve de sizden kaynaklı bir sorun değilse değiştirmek zorundalar... )
:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...