Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c6-01 e anna yükledim 3g kayboldu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kartal3x
Üye
Konu Sahibi
c6-01 e anna yükledim 3g kayboldu
c6-01 i annaya güncelledikten sonra 3g şebekesi kayboldu. annayı nasıl iptal edebilirim şimdiden teşekkürler
SilentOne
Üye
nasıl kayboldu yha hatsız moddamı telefon
kartal3x
Üye
Konu Sahibi
hattız modda değil annaya güncelledikten sonra bir daha 3g şebekeyi bulamıyor
kenan_dkaya
Üye
flash at yeniden kur yazılımsal kaynaklı olabilir. ama belki bulunduğun bölgedeki 3G baz istasyonunda sorun olabilir. değişik bölgelerde dene eski yazılama dönmeni tavsiye etmem
kartal3x
Üye
Konu Sahibi
3g baz istasyonlarında bir problem yok sorun annaya güncelleyince oldu
kenan_dkaya
Üye
o zaman telefonun yıgın hazıfa kartını biçimlendirip hart format at ve navifirden anna dosyalarını çek telefonun koduna uygun ve flash yap daha da düzelmezse telefonun mekanik sorunu vardır onu sanmıyorum yazılımsal çünkü
bende ilk yaptıgımda biraz bocaladım çabaladım ama yersiz bir korku ve kuşkuymuş flash sız günlerime yanarım C7 Belle Olsa Onuda Yüklerim Flash layıp ya ama Yok işte
kartal3x
Üye
Konu Sahibi
flash atarken elektrik kesildi tlf bir daha açılmadı tlf tamircisine götürdüm flash attı ama yine 3g yok
kartal3x
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar hala 3g yok nedendir acaba
kartal3x
Üye
Konu Sahibi
telefonu servise yolladım 3 hafta serviste kaldı bugün elime geçti hala 3g yok bu servis neyi yaptı anlayamadım
aykutozkann
Üye
ayarlar kımsından tercih edilen bağlantı türünü 3g seçtin mi ?
hlluzun
Üye
c6-01 için menu-ayarlar-bağlantı-ağ-şebeke modu-çift ağ yaparsanız 3g çektiği durumlarda 3g ile diğer durumlarda edge ile bağlanabilirsiniz. aynı sorun bende de vardı bu şekilde çözdüm
c6-01 için menu-ayarlar-bağlantı-ağ-şebeke modu-çift ağ yaparsanız 3g çektiği durumlarda 3g ile diğer durumlarda edge ile bağlanabilirsiniz. aynı sorun bende de vardı bu şekilde çözdüm