c6-01 e anna yükledim 3g kayboldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kartal3x

kartal3x

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 e anna yükledim 3g kayboldu
c6-01 i annaya güncelledikten sonra 3g şebekesi kayboldu. annayı nasıl iptal edebilirim şimdiden teşekkürler

SilentOne

SilentOne

Üye
nasıl kayboldu yha hatsız moddamı telefon

kartal3x

kartal3x

Üye
    Konu Sahibi
hattız modda değil annaya güncelledikten sonra bir daha 3g şebekeyi bulamıyor

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
flash at yeniden kur yazılımsal kaynaklı olabilir. ama belki bulunduğun bölgedeki 3G baz istasyonunda sorun olabilir. değişik bölgelerde dene eski yazılama dönmeni tavsiye etmem

kartal3x

kartal3x

Üye
    Konu Sahibi
3g baz istasyonlarında bir problem yok sorun annaya güncelleyince oldu

kartal3x

kartal3x

Üye
    Konu Sahibi
inşallah flash atmayı beceririm

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
inşallah flash atmayı beceririm
bende ilk yaptıgımda biraz bocaladım çabaladım ama yersiz bir korku ve kuşkuymuş flash sız günlerime yanarım :d: C7 Belle Olsa Onuda Yüklerim Flash layıp ya ama Yok işte

kartal3x

kartal3x

Üye
    Konu Sahibi
flash atarken elektrik kesildi tlf bir daha açılmadı tlf tamircisine götürdüm flash attı ama yine 3g yok

kartal3x

kartal3x

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hala 3g yok nedendir acaba

kartal3x

kartal3x

Üye
    Konu Sahibi
telefonu servise yolladım 3 hafta serviste kaldı bugün elime geçti hala 3g yok bu servis neyi yaptı anlayamadım

aykutozkann

aykutozkann

Üye
ayarlar kımsından tercih edilen bağlantı türünü 3g seçtin mi ?

hlluzun

Üye
c6-01 için menu-ayarlar-bağlantı-ağ-şebeke modu-çift ağ yaparsanız 3g çektiği durumlarda 3g ile diğer durumlarda edge ile bağlanabilirsiniz. aynı sorun bende de vardı bu şekilde çözdüm

tarxhn

tarxhn

Üye
c6-01 için menu-ayarlar-bağlantı-ağ-şebeke modu-çift ağ yaparsanız 3g çektiği durumlarda 3g ile diğer durumlarda edge ile bağlanabilirsiniz. aynı sorun bende de vardı bu şekilde çözdüm
bende tam bunu diyecektim. boyle yap en karlısı bu cunku

atakan25

atakan25

Üye

konuyu nie hortlatıyon?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt