C6-01 Dead Phone ve Flash resimli anlatım Rm-718 üzerinden anlatılmıştır

Sponsorlu Bağlantılar

serhat_4047

Üye
Salih kardeşim çok teşekkür ederim çok çok detaylı ayrıntılı anlatmışsın. Bu işler dikkat gerektiren işler. Benim dikkatsizliğim. Navifirmden eski sürümü indirip telefona dead flashla atmaya çalışıp telefona eziyet ediyormuşum. orda özellikle 111.030.0609 olan sürümü indireceksiniz yazmasan ben telefonu servise götürecektim artık. Ellerine emeğine sağlık. Eksik olmaa

• Beğen
Tepkiler: salihk

myway.

Üye
Olur tabi bence hiç deneme :)
Tamam teşekkürler hiç bulaşmayım ben o zaman. Belle iyi aslında ama facebookta ki resimler çok küçük ve tam boyut gör demeyince düzelmiyor.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Salih kardeşim çok teşekkür ederim çok çok detaylı ayrıntılı anlatmışsın. Bu işler dikkat gerektiren işler. Benim dikkatsizliğim. Navifirmden eski sürümü indirip telefona dead flashla atmaya çalışıp telefona eziyet ediyormuşum. orda özellikle 111.030.0609 olan sürümü indireceksiniz yazmasan ben telefonu servise götürecektim artık. Ellerine emeğine sağlık. Eksik olmaa
rica ederim ama unutmayın ki Son sürüm belle yüklediyseniz Örnek yazılım 111.30.609 yüklü ve siz 25.07 anna yüklemeye çalıştığınızda telefonu kapanır ve Dead olur açmaya çalıştıgınızda titrer ve açılmaz eski sürüm oldugu için Konuda ayrıca Dead usb anlatımıda mevcut bu şekilde dead usb işlemlerini yapıp 111.30.609 sürümü yükleyip telefonu geri açabilirsiniz. çoğu kişi belleden şikayetçi sanıyorum hep anna yüklemeye çalışıyoruz :D

Tamam teşekkürler hiç bulaşmayım ben o zaman. Belle iyi aslında ama facebookta ki resimler çok küçük ve tam boyut gör demeyince düzelmiyor.
rica ederim

sürersat

Üye
Sevgili arkadaşlar şöyle bir sorun var ben telefonumun Güvenlik kodunu unuttum flash atabilmek içinde nokia pc suite ile baglanamayorm yani sadece depolama olarak açılıyor telefon USB taktıgımda telefondan bana nokia ovi etkin secenekleri falan gelmiyor umarım anlatabilmişimdir derdimi

salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sevgili arkadaşlar şöyle bir sorun var ben telefonumun Güvenlik kodunu unuttum flash atabilmek içinde nokia pc suite ile baglanamayorm yani sadece depolama olarak açılıyor telefon USB taktıgımda telefondan bana nokia ovi etkin secenekleri falan gelmiyor umarım anlatabilmişimdir derdimi
güvenlik kodunu unutmanız telefonunuzu Ovi suit moduna almamanıza engel değildir öncelikle

menü > Ayarlar > Bağlantı > USB açın

1 - Depolama (varsayılan) seçilidir usb kablonuzu her bağladığınızda otomatik olarak depola modu açılır
2 - Medya aktarımı
3 - Nokia Ovi Suite (varsayılan) yaparsanız bu engeli aşmış olursun ve her seferinde Ovi süite ile bağlanırsınız.
4 - Telefonu modem olarak kullan

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
vallahi herşeyi kaç kere teker teker denedim ama olmadı olmadı...telefonda hala çalışıyor bi sıkıntı yok ama flash yapamadım..phoenix 2011 kurulu ,,navifirm 1.7 kurulu doğru belleyi indiriyorum ama olmuyor..

şu hatayı alıyorum...

salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vallahi herşeyi kaç kere teker teker denedim ama olmadı olmadı...telefonda hala çalışıyor bi sıkıntı yok ama flash yapamadım..phoenix 2011 kurulu ,,navifirm 1.7 kurulu doğru belleyi indiriyorum ama olmuyor..

şu hatayı alıyorum...
bilgisayarınızı Yeniden başlatıp tekrar deneyin sorunun oluşu; 5 veya daha fazla phoenix programı Kullanımında BUG Oluyor ve bilgisayar yeniden başlatırlırsa bu sorunun olmayacagı kanısındayım :)

fatih-57

Üye
kardeş ben hard format attıktan sonra bunu yaparsam yazılım yüklenmiş olur mu ?

fatih-57

Üye
c6 01e sahipbim telefon sistem hatası veriyor hard format atınca fabrika çıkışına dönüyormuş, yazılım gidiyomuş bu şekilde flash larsam yazılım yüklenirmi yardım lütfen

Asiturk33

Üye
geceden beri bole bi konu arıyordum allah razı olsun kardes

furkann20

furkann20

Üye
belleden annaya geçmek istiyorum ama bir sorum var. Dead phone flashing yapsam ve orjinal fw yüklesem telefonum yine garanti dışı kalırmı?

akrep16

akrep16

Üye
kardeş ben hard format attıktan sonra bunu yaparsam yazılım yüklenmiş olur mu ?

kardeş ben hard format attım 1 aydır uğraşıyorum yazılım yüklenmiyor siz siz olun hard format atmayın sakın nokia destek hattıyla 3 defa konuştum adamlar servise verin diyorlar ben başka çare bulamadım

- - - Eklendi - - -

bu konuda anlatılanları defalarca yaptım telefon test modunda kalıyor bir süre sonra kapanıyor açılmıyor phoenix hata veriyor

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
arkadaslar ....arkadasım telefonunu eski sürüme getirebilirmsn dedi bnde bakaym dedm bu siteden bişiler buldum uygulamak istedm telefon acılmıoyr yardımcı olabilecek varmı ?? acil olarak telefon modeli e6. pm atabilirmisinz

ceff01

Üye
salih kardeşim emeğine sağlık

escape72

escape72

Üye
kardeş navifirmde ürün kodunu seçtiğimizde indireceğimiz dosyalar otomatikmen seçiliyor peki seçili olmayan dosyaları ne yapacaz yoksa hepsinimi indirecez

salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
belleden annaya geçmek istiyorum ama bir sorum var. Dead phone flashing yapsam ve orjinal fw yüklesem telefonum yine garanti dışı kalırmı?
slm furkan Belleden annaya Geçmen için bi yöntem ve yörge hazırlamadım bu konuda ve bencede hiç Belleden anna versıyonun geçmeyi düşünme sonuçları belli telefonun titrer ve açılmaz mecburen Belle versıyonun tekrar atmak zorunda kalırsın telefonu açabilmek için.

kardeş ben hard format attım 1 aydır uğraşıyorum yazılım yüklenmiyor siz siz olun hard format atmayın sakın nokia destek hattıyla 3 defa konuştum adamlar servise verin diyorlar ben başka çare bulamadım

- - - Eklendi - - -

bu konuda anlatılanları defalarca yaptım telefon test modunda kalıyor bir süre sonra kapanıyor açılmıyor phoenix hata veriyor
slm akrep16 Bu konudaki anlatımlar Resimler aracılığı ile basitleştrilmiştir. sizin yapamadıgınız çogu kişi yapıyor. yanlız 3 veya 5 kere Phoenix programı kullanımında ( bug ) oluyor hata alma olasılıgı yüksek oluyor yapmanız gereken bilgisayarınızı yeniden başlatıp gerekli işlemleri tekrarlayın.

salih kardeşim emeğine sağlık
rica ederim

kardeş navifirmde ürün kodunu seçtiğimizde indireceğimiz dosyalar otomatikmen seçiliyor peki seçili olmayan dosyaları ne yapacaz yoksa hepsinimi indirecez
navfirmdeki dosyalar ürün kodunu seçtiğinizde otomatik olarak işaretleniyor. diğer seçili olmayan dosyaları ellemeyiniz

afakan77

Üye
Benim sorunum su flash atıyorum hersey tamam ama tel test moduna gırıyo sora kapanıyo yuklemeler yapıyor yukleme cok az kalıyo tekrar test moduna giro ve ekrandakı sekıle gelıyo usb cekmeden 30 dk bekletım beklıyo duzelme yok ne yapmam gerek

link teki boslugu silin

ht tp://g1207.hizliresim.com/z/n/9wlmk.png

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Çok güzel bir anlatım, tebrik ve teşekkür ediyorum ...

salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim sorunum su flash atıyorum hersey tamam ama tel test moduna gırıyo sora kapanıyo yuklemeler yapıyor yukleme cok az kalıyo tekrar test moduna giro ve ekrandakı sekıle gelıyo usb cekmeden 30 dk bekletım beklıyo duzelme yok ne yapmam gerek

link teki boslugu silin

ht tp://g1207.hizliresim.com/z/n/9wlmk.png

afakan Kardeşim bu resimdeki işlemde yapman gereken işleml bu şekilde olacak ama öncelikle bilgisayarın yeniden başlatıp flash işlemlerine başlamalısın.

Çok güzel bir anlatım, tebrik ve teşekkür ediyorum ...
rica ederim.

19bjk1903

19bjk1903

Üye
linkler kırık

Üst Alt