C6-01 Belle Mesaj İletim Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SAMT33

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Belle Mesaj İletim Sorunu
Arkadaşlar henüz 6. gününde bi C6-01 belle kullanıcısıyım, telefon aslında beklentimi karşılıyor tüm özellikleriyle ama mesaj iletiminde sorun yaşıyorum şöyle ki;
Bir attığım mesajı 4 defa 5 defa atıyor arkadaşlarımın şikayeti üzerine kontrol ettim ve baktim ki iiletim raporlarında şebekemin çekmesine ve karşı tarafın da sürekli mesaj göndermesine rağmen raporlar "beklemede" şeklinde mesajlar iletmiyor ve ilettiğinde de 4-5 tane iletiyor...
Bununla birlikte 4. ve 5. gününde telefonda tuş kilidi aktifken donma meydana geldi ve bastığım her tuşta telefon sadece titredi ama kilit açılmadı ekran gelmedi...
özellikle mesaj durumunu daha iyi ifade edebilmek için resmini çektim ve yüklemeye çalışacağım...

Şunu söyliyim ben bu ürünü TEKNOSA dan aldım ama almaz olaydım, anca satmasını biliyorlar ve 5. gününde götürmeme ve derdimi anlatmama rağmen ürünü sahiplenmiyorlar ve servise gitmesi lazım diyorlar ben daha adımımı atmam lanet olası bu mağazaya, kime birşey söylesem "BENİM YETKİM YOK" hepsinde aynı cevap ve inanın kaç gündür paramla rezil oluyorum, hiçkimseye "TEKNOSA"YI önermiyorum bana mağazadaki en yetkili kişinin söylediği şu "KAPIDAN ÇIKTIĞINIZ AN ÜRÜNDE BİR ARIZA TESPİT ETSENİZ BU ÜRÜNÜ BİZ EN İYİ İHTİMALLE GARANTİYE GÖNDEREBİLİRİZ" düşünün nasıl bir ilgi alaka var...
Ben bugün tüketici haklarına başvuracağım arkadaşlar ama bu sorunla ilgili herhangi bi çözüm yolu bilen arkadaşım varsa yardımını bekliyorum... Biraz uzun oldu ama özellikle sizleri de yaşadıklarım konusunda bilgilendirmek ve aynı şeylerin sizin de başınıza gelmemesi maksadıyla detaylı bir şekilde yazdım, şimdiden teşekkürler...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
microsoft apps yüklümü telınde

----------Eklendi @ 10:20:31 ---------- Yazıldı @ 10:18:29 ----------

ayrıca faturalımı öyleyse kafalarında kırarım ben o cihazı servıse gitmelıyse göndermek zorundalar

SAMT33

Üye
    Konu Sahibi
telefonda şuan hiç yüklü uygulama yok ben format attım düzeler diye ama düzelmedi hafıza kartındaki tüm uygulamaları da kaldırmıştım...

----------Eklendi @ 10:22:14 ---------- Yazıldı @ 10:21:08 ----------

yani servise göndermek istiyorlar ama 5. gününde bi ürün servise gider mi yani bunun hakkı değişimdir ben de değişim talep ettim ama kesinlikle yanaşmadılar...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mesajlarını grup olarakmı gönderıyorsun mesaj ayarlarına bir bak

----------Eklendi @ 10:25:23 ---------- Yazıldı @ 10:23:09 ----------

degişım telı kullanmadan 7 gün icinde götürursen degişım yapılır.ama kullanmamak kaydıyla

SAMT33

Üye
    Konu Sahibi
mesajlarını grup olarakmı gönderıyorsun mesaj ayarlarına bir bak

----------Eklendi @ 10:25:23 ---------- Yazıldı @ 10:23:09 ----------

degişım telı kullanmadan 7 gün icinde götürursen degişım yapılır.ama kullanmamak kaydıyla

biraz acemiyim forum konusunda kusra bakma dostum ama hani kullanmadan sorun olmadığını da bilmeiyorsun ki sonuçta, ben Mersin'deyim şimdi cihazı iletsem bana 15 gün süre veriyorlar geri dönüş için yani düşün... şu mesaj olayını en azından halledebilseydim kafam rahat edecekti resimdede yükledim yani var mı acaba böyle bi sorun ben anlamadım.... :S

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bazi arkadaşlarda da olmuş bu sorunlar

SAMT33

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu sorunla ilgili hiç konu başlığı bulamadığım için yeni konu açtım, eğer varsa yönlendireceğin bir konu inceleyebilirim, ayrıca microsoft apps hangi amaçlı bir uygulama sorunu çözer mi?

Uqur5445

Üye
bend o microsoftu yukledim 3 5 msjda bir tekrar gonder diyo sildim yine ayni

SAMT33

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt