C6-01 Belle Güncellemesi Sonrası Hard Format Mağaza Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

enesxcabuk

Üye
bende hard format attım ev sonuç hüsran giremiyorum mağazaya :| mağazanın setup u falan yok mu upload edelim ???????[SIZE=5][/SIZE]

enesxcabuk

Üye
beni göndermedi işte sorun orda hard format attım ancak girmiyor beyaz ekranda takılıp kalıyorum.......
arkadaşada attık hard format aynı telefon c6 01 belle sürümü onda senin dediğin gibi tarayıcıdan linkle yönlendirdi... bende yönlendirmedi.... sürümümüz ve telefonlar aynı olmasına rağmenn.....
|-):angry:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nokia betalabstan qml store client dosyasını indir

xLucifer

xLucifer

Üye
[ENGİN];4354806' Alıntı:
tarayıcıdan magazadan uygulama yukleye tıkla senı lınke yonlendırecek eskı sürümü açınca güncelle yeni surumu yükluyo

Bende hard format attım ve mağaza gitti :) bu işlerde yeniyim ve hiçbişe anlamadm. Aşama aşama anlatır mısınız ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bende hard format attım ve mağaza gitti :) bu işlerde yeniyim ve hiçbişe anlamadm. Aşama aşama anlatır mısınız ?

en basiti nokianın betalabs sitesınden qml store client uygulamasını indirip tele yükle

gürkan78

Üye
[ENGİN];4835444' Alıntı:

en basiti nokianın betalabs sitesınden qml store client uygulamasını indirip tele yükle

bende mağaza var ama internete girmiyor wifiylede avea internetiylede girmiyor yine de o dosyayı yüklemelimiyim arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

benim tel bu arada nokia c6-01 model

Anil-D

Anil-D

Üye
yazılım guncelleme bolumunden magazayı guncelle sorun gider

Üst Alt