C6-01 Belle Güncellemesi Sonrası Hard Format Mağaza Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

waggy

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Belle Güncellemesi Sonrası Hard Format Mağaza Sorunu
Belle yüklendikten sonra hard format attım mağaza yüklenmiyor. storeinstaller_tb92_QTbundle_prd_PROD_3.22.044 sürümü yüklenemedi teli hackledim dilini ingilizce yaptım sorun devam ediyor. Flash yüklemesinde sorun yok mağaza var ama ben hard format kullanmak istiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Belle yüklendikten sonra hard format attım mağaza yüklenmiyor. storeinstaller_tb92_QTbundle_prd_PROD_3.22.044 sürümü yüklenemedi teli hackledim dilini ingilizce yaptım sorun devam ediyor. Flash yüklemesinde sorun yok mağaza var ama ben hard format kullanmak istiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır.
atmıcakasın bu kadar basit kardeşim..

ozell91

Üye
aynı sorun bende de var..bende c7 kullanıyorum..mağaza yok.

bymetx

Üye
telefonu ingilizce yapıp, öyle kurmayı deneyin

Uqur5445

Üye
ben 701 kullanıyorum benimde yuklenemedi diyor

----------Eklendi @ 23:15:04 ---------- Yazıldı @ 23:13:50 ----------

az once ing.yaptım olmadı aynı hata

waggy

Üye
    Konu Sahibi
hard formatla bi çok gereksiz uygulama siliniyor ve hafıza boş kalıyor benim format atmaktaki amacım da bu... anna da böyle bi sorun yaşamıyordum. mağaza pek önemli değil ama neden olmasın...

deppocu

Üye
hard format attıktan sonra belle güncellemesini yeniden kurun mağaza normale dönüyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar ben hard format attım suan belleyi yukluyorum magaza olmayacakmı ?

Uqur5445

Üye
ben kurdum olmadı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
şu hard formatın kaç kere ne kadar zararlı olduğunu yazdım..ayrıca belle 3.22.50 versiyonu mağaza kullanıyor.onun da setupını bulabilirseniz ne ala.tekrardan flash atın ve hard formata bulaşmayın

• Beğen
Tepkiler: akrep16
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şu hard formatın kaç kere ne kadar zararlı olduğunu yazdım..ayrıca belle 3.22.50 versiyonu mağaza kullanıyor.onun da setupını bulabilirseniz ne ala.tekrardan flash atın ve hard formata bulaşmayın
bende duymustumda bişey olmaz dediler hep attım ne gibi zararı varki

waggy

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben hard format attım suan belleyi yukluyorum magaza olmayacakmı ?

belle sonrası format ta mağaza sorunu oluyor..senin yöntemle bişey olmaz

----------Eklendi @ 23:27:45 ---------- Yazıldı @ 23:26:43 ----------

umarım smart installer da gitmemiştir o da kayıpsa flash lamak olcak ilk işim

----------Eklendi @ 23:29:37 ---------- Yazıldı @ 23:27:45 ----------

ben aynı fikirde değilim nokia destek de aynı şeyi söylüyor o da böyle sorunlar yaşandığı için yoksa formatta bişey yok.. ama 3.22.50 sürümü doğru o yüzden yüklenmiyor olabilir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
belle sonrası format ta mağaza sorunu oluyor..senin yöntemle bişey olmaz

----------Eklendi @ 23:27:45 ---------- Yazıldı @ 23:26:43 ----------

umarım smart installer da gitmemiştir o da kayıpsa flash lamak olcak ilk işim

----------Eklendi @ 23:29:37 ---------- Yazıldı @ 23:27:45 ----------

ben aynı fikirde değilim nokia destek de aynı şeyi söylüyor o da böyle sorunlar yaşandığı için yoksa formatta bişey yok.. ama 3.22.50 sürümü doğru o yüzden yüklenmiyor olabilir

bende magaza güncellemesi çıktı sürüm 3.20. gibi bişeydi 3.22 cıkmadı

qwerty5757

qwerty5757

Üye
aynı sorun bendede oldu. Oviden tekrar güncelleyip düzelttim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
zararı aslında şu.sistem dosyaları da elle silinebilir hale geliyor..uygulama yöneticisinde silinemeyen ögeler de silinebilir oluyor bu da çoğu zaman sakıncalı olur.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Sorun qt kaynaklı. Çözüm güncellemeyi yeniden yüklemek. Ayrıca Mağaza son sürümü 3.22.044

freefreefr54_12

Üye
telefonu ingilizce yapıp, öyle kurmayı deneyin

Dostum Allah razı olsun sırf sana teşekkür etmek için kullanmadığım hesabımla giriş yaptım. Beni telefona yeniden yazılım yüklemekten kurtardın, sağolasın :good:

xploods

Üye
Yazılımı tekrar yüklemek sorunu çözüyor... Bende aynısını yaşamıştım.

sky_boy

sky_boy

Üye
bende magaza var ama acılmıyor..hoşgeldiniz yukleniyor dıyor orda kalıyor.ayrıca her açılısta kılıt kodu soruyo bunu bir türlü cözemedim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tarayıcıdan magazadan uygulama yukleye tıkla senı lınke yonlendırecek eskı sürümü açınca güncelle yeni surumu yükluyo

Üst Alt