Batuhan Apatay Üye Konu Sahibi [>>ELECKTRA<<];4682303' Alıntı: türkçe 4x11 klavye yap çok iyi olur Genişletmek için tıkla ... Cidden onu bi deniyeyim ben.
[>>ELECKTRA<<];4682303' Alıntı: türkçe 4x11 klavye yap çok iyi olur Genişletmek için tıkla ... Cidden onu bi deniyeyim ben.
Batuhan Apatay Üye Konu Sahibi Şuan eksik yok gibi. Yükleyebilirim. ---------- Eklendi @ 18:52:46 ---------- Yazıldı @ 18:50:33 ---------- Anaa. Dün format attım kafam dalgınken fw yi yedeklemeyi unuttum O.o
Şuan eksik yok gibi. Yükleyebilirim. ---------- Eklendi @ 18:52:46 ---------- Yazıldı @ 18:50:33 ---------- Anaa. Dün format attım kafam dalgınken fw yi yedeklemeyi unuttum O.o
Batuhan Apatay Üye Konu Sahibi CFW de C de olunca o da silindi. v2.0 ın üstüne baştan eklemeler yapıcam artık :S
Batuhan Apatay Üye Konu Sahibi Yok ya işim olmazsa akşama bile bitiririm. Eklediğim dosyaların yedeği var. Sadece fwnin yok. Neyi nereye gömceğime falan bakarım akşam. Yarın akşama koyarım en kötü gibi duruyor.
Yok ya işim olmazsa akşama bile bitiririm. Eklediğim dosyaların yedeği var. Sadece fwnin yok. Neyi nereye gömceğime falan bakarım akşam. Yarın akşama koyarım en kötü gibi duruyor.
Recep Özmen Üye [>>ELECKTRA<<];4682303' Alıntı: türkçe 4x11 klavye yap çok iyi olur Genişletmek için tıkla ... Sis olarak yüklenebiliyor.
[>>ELECKTRA<<];4682303' Alıntı: türkçe 4x11 klavye yap çok iyi olur Genişletmek için tıkla ... Sis olarak yüklenebiliyor.
Batuhan Apatay Üye Konu Sahibi Recep Özmen' Alıntı: Sis olarak yüklenebiliyor. Genişletmek için tıkla ... Verir misn linkini.
Recep Özmen Üye http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/turkce-4x11-klavye-ve-keylock-uygulamasi-537419.html
Recep Özmen Üye Febris' Alıntı: FP1 klavye kalkar onu koyarsan Genişletmek için tıkla ... Allah allah benim niye kalkmadı? Ezbere konuşmayın yaa!
Febris' Alıntı: FP1 klavye kalkar onu koyarsan Genişletmek için tıkla ... Allah allah benim niye kalkmadı? Ezbere konuşmayın yaa!