C6-01 batarya kandırmacası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

algerino85

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 batarya kandırmacası
Arkadaşlar geçen hafta teknosadan c6-01 aldım kutudan kulaklığı,bataryası ve data kablosu çin malı çıktı,acaba bu teknosa şubesi bana kelekmi yaptı yoksa genel bir durum mu söz konusu,telefona bakıyorum mad in finland diyor,aksesuarlara ve bataryasına bakıyorum mad in china diyor nasıl iş anlamadım doğrusu ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
çogu aksesuar çin'de yapılıyor bataryadan şarj aletine kadar sorun değil

algerino85

Üye
    Konu Sahibi
Şarjı da dayanmıyor,batarya ve şarj aleti çin malı olunca hali ile tabi. almaz olaydım keşke..tşk açıklaman için.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
aynen öyle telefon finlandia ama ek parçalar çin ona bakarsan samsungtada çin yazıyor diye biliyorum hemde telefonda

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Şarjı da dayanmıyor,batarya ve şarj aleti çin malı olunca hali ile tabi. almaz olaydım keşke..tşk açıklaman için.

arkadaşım çin'de yapılması yan sanayı olur anlamına gelmez orjinal aksesuarlardır kutudan çıkanlar teli daha yeni almışsın bataryanın tam performans vermesı ikı ayıni alır 4 5 dolumu tam bitirerek yapmanı tavsıye ederım

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Benım nokıa 7230da madeın japonese yazıyor

gs_t

Üye
Çin dedimiz yer geniş bir üretim sahası iyiside kötüsüde cıkar ithalatcı böylesiniistemiş işine gelmiş orjinal enerrgy etiketli nokia dc leri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...