c6-01 baglantı

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye

:D kamera flashı değil heralde. Ben kullanmıyorum öyle şeyler

----------Eklendi @ 22:29:33 ---------- Yazıldı @ 22:28:31 ----------

anlamamda ama sitede aratırsan olacaktı böyle konular

flash genelde tumlesik oluyo ya.. Baska biseyden mi bahsediyo acaba dedim.. Bide kafamda flash atma fln vardi i an..C6-01 de flash versiyon kac?

cardanadam

cardanadam

Üye
flash genelde tumlesik oluyo ya.. Baska biseyden mi bahsediyo acaba dedim.. Bide kafamda flash atma fln vardi i an..C6-01 de flash versiyon kac?

flash atmaktan bahsediyor tabikide:D sen anlıyorsan yardımcı oluver arkadaşa

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
yaptım yine sordu şebekeye baglansın mı diye evet dedim wirlss üzerinden baglandı sagolda flash derken internet flashı video izlemek vs seyler için flash yok diyo

mcnpl4

mcnpl4

Üye

flash atmaktan bahsediyor tabikide:D sen anlıyorsan yardımcı oluver arkadaşa

:D bak sende yanlis bildin.. Internet flashi zaten var ama cok kisitli sitede calisiyo galiba.. Sende suan flash lite in hangimsurumu var?

cardanadam

cardanadam

Üye
yaptım yine sordu şebekeye baglansın mı diye evet dedim wirlss üzerinden baglandı sagolda flash derken internet flashı video izlemek vs seyler için flash yok diyo

hımm *#0000# yap flahs sürümüne bir bak kaç sonra nerden izlemeye çalışıyorsun operadan falan izleyemezsinde ben telefonun kendi tarayıcısından izliyorum

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
operadan mecburen giriyom kendi internetinden wep baglantısı olmuyor diyor izin vermiyor nedense 4.0 flash

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bizde flash lite oldugundan flash ozellikleri sadece nokia tarayicisinda calisiyo.. Operada sadece reklamlar ve hareketli avatarlar fln calisiyo flash olarak..

----------Eklendi @ 21:55:09 ---------- Yazıldı @ 21:54:39 ----------

nasil naglanti olmuyo ya..

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
valla bende bilmiyom wep işlem gercekleştirilemedi diyo yukardada baglantı kurulamıyor çıkıyor wrles baglı oldugu halde

cardanadam

cardanadam

Üye
tarayıcıya gir seçenek, ayarlar, genel erişim noktası sen wlan kullanacağın için herzaman sor yap dene bakalım

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
gerektiginde sor ,internet ,wap servisleri yazıyor wap servislerini seçtim yine baglanılmadı wlan yok seçeneklerde

cardanadam

cardanadam

Üye
:D bu arada uzaktan yardım masası gibi oldum ha beni nokia kapmazsa iyi

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
:D aynen sagol

mcnpl4

mcnpl4

Üye
web calisti mi?

cardanadam

cardanadam

Üye
gerektiginde sor ,internet ,wap servisleri yazıyor wap servislerini seçtim yine baglanılmadı wlan yok seçeneklerde

wlan çıkmaz sen wlanı bağla onuda gerektiyinde sor yap bağlanırken sana erişim noktası soracak ordan wlanı seçeceksin birde daha önceki verdiğim ayarda wlanı nereye kaydettin?

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
ya bende bişey var modemim nakres sadece ismi o kendi kendine nakres 1 nakres 2 nakres 3 nakres 4 diye ayırdı bagla dedigimde kafasına göre baglıyo sorun olmaz herhalde erişim noktasına kaydettim

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
olmadı yine aynı sormadı bişey

cardanadam

cardanadam

Üye
ya bende bişey var modemim nakres sadece ismi o kendi kendine nakres 1 nakres 2 nakres 3 nakres 4 diye ayırdı bagla dedigimde kafasına göre baglıyo sorun olmaz herhalde erişim noktasına kaydettim

internetin içine taşıman lazım onu öncelik olarakta 1 olacak

mcnpl4

mcnpl4

Üye
1 den fazla modem ismi dedin ya.. Hepsini sil ve yeniden baglan modeme.. Sinra webe girip ayarlara iyice bakin.. Gozden bisey kacmasin.. Ana sayfani da google yap.. Ayarlarda var..

cardanadam

cardanadam

Üye
bak şimdi baştan alıyorum ayarlar, bağlantı, ayarlar, hedefler, internet içine yeni erişim noktası oluştur bak özellikle içinde olacak ve öncelik 1 olacak