c6-01 baglantı

Sponsorlu Bağlantılar

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 baglantı
telefonu aldıgım günden beri çözemedim baglantıya giriyorum grps baglanmasın diye kendi kafasına göre baglanıyor çünkü wlan seçenegi yapıyorum hepsini o zaman baglanmıyor ama aramada yapamıyom telefonda ülken için kısmını her zamn sor diyom o zaman arıyor numaraları nasıl çözebilirim

nonamex

Üye
Edit// Yanlis anlamisim isi.. GPS internete baglaniyor diye anladim pardon

cardanadam

cardanadam

Üye
ayarlar, bağlantı, ayarlar,hedefler,internet, seçeneklerden yeni erişim noktası belirleyi seç gerisi telefon yönlendiriyor ayarları yap kaydet güle güle kullan

----------Eklendi @ 20:50:22 ---------- Yazıldı @ 20:49:03 ----------

Menu - Ayarlar - Uygulama ayarlari - konumlama - konumlama yontemleri

Sebeke bazli, sebeke uzerinden gibi bir secenek var.. Tiksiz hale getirin

o gps ile ilgili
yani navigasyonla

nonamex

Üye
ayarlar, bağlantı, ayarlar,hedefler,internet, seçeneklerden yeni erişim noktası belirleyi seç gerisi telefon yönlendiriyor ayarları yap kaydet güle güle kullan

----------Eklendi @ 20:50:22 ---------- Yazıldı @ 20:49:03 ----------

o gps ile ilgili

gprs'i gps diye okumusum neyse..

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
peki sagoolun onu hallettimde kontur gitmez herhalde grps baglanmaz yani bide baglantı başlatılamıyo gibib işey çıkıyo arka arakya arama yatıktan sonra şebeke kısmında

cardanadam

cardanadam

Üye
peki sagoolun onu hallettimde kontur gitmez herhalde grps baglanmaz yani bide baglantı başlatılamıyo gibib işey çıkıyo arka arakya arama yatıktan sonra şebeke kısmında

pardon unutmuşum wlandan bağla ağı

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
tamam yaparım sagolun bu müzik kutuphanesini nasıl ahlletcez pc den klasör halinde atıyom müzik kutupanesinde hepsi birnirine giriyo dosya yöneticisinde düzgün ama ordada arka arkaya çalmıyor bluetoohtla tılanlar direk msjlara geliyo tamam mzüik kutupanesini yenileyincede düzeliyoda msjlarda duruyo sildigim zaman oda gitcek onu taşıyamayızmı hafıza kartına

cardanadam

cardanadam

Üye
tamam yaparım sagolun bu müzik kutuphanesini nasıl ahlletcez pc den klasör halinde atıyom müzik kutupanesinde hepsi birnirine giriyo dosya yöneticisinde düzgün ama ordada arka arkaya çalmıyor bluetoohtla tılanlar direk msjlara geliyo tamam mzüik kutupanesini yenileyincede düzeliyoda msjlarda duruyo sildigim zaman oda gitcek onu taşıyamayızmı hafıza kartına

telefon onları direk kaydediyor n8de received files klasörüne atıyor dosya yöneticisinden bak

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
karıştırmasnı klasörleri onu nsl hlletcm

cardanadam

cardanadam

Üye
ben üzerine 2 sn basık tutup ordaki seçeneklerden klasöre taşıyı seçip istediyim yere taşıyorum sende dene belki olur birde müzik çalarda karışık çalmayı kapat diyecem ama telefon otomatik olarak alfabetik sıralıyor şôyle yapabilirsin mp3 lerin isimlerini düzenle mesela ismin başına 1,2,3... gibi rakamlar koy o zaman olması lazım sonrada kütüpaneyi yenile

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
sagolasın

cardanadam

cardanadam

Üye
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana telefondan bukadar oluyor

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
yakalamışken bi soru daha sorcam :D bu izlesene olsun map olsun o tür şeyleri izlemeye çalısırken şebekeye baglansın mı diyo haliyle kontur gidiyo wrles üzerinden nasıl izleyebilrm

cardanadam

cardanadam

Üye
şimdi baktım wlan veya 3g kullanın diyor benim internet problemim olmadığından okadarını bilemiyecem ama wlanı bağladıktan sonra bir sorun olacağını sanmıyorum denemek lazım

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
wlan hep baglı ama şebekeyee baglan diyo

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yakalamışken bi soru daha sorcam :D bu izlesene olsun map olsun o tür şeyleri izlemeye çalısırken şebekeye baglansın mı diyo haliyle kontur gidiyo wrles üzerinden nasıl izleyebilrm

ayarlarinda biseyler olmasi lazim ama bazi uygulamalar dedigin gibi ortamda wifi olmasina ragmen caktirmadan kontoru goturuyo bende o yuzden tcell internet erisim noktasini wap servislerine tasidim.. Internet te sadece wifi aglari kayitli.. Artik sorun cikmiyo.. Kendi kendine sebekeye baglanma da kesildi..

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
o ayarın gidiş yolunu bide flash nasıl yüklicez anlatırmısın

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ayarlar/baglanti/ayarlar/hedefler.. Ordan internet olana gir hangi hatti kullaniyosan onun erisim noktasinin ustune basili tut ve wap servislerine tasi..flash derken?

cardanadam

cardanadam

Üye
ayarlar/baglanti/ayarlar/hedefler.. Ordan internet olana gir hangi hatti kullaniyosan onun erisim noktasinin ustune basili tut ve wap servislerine tasi..flash derken?

:D kamera flashı değil heralde. Ben kullanmıyorum öyle şeyler

----------Eklendi @ 22:29:33 ---------- Yazıldı @ 22:28:31 ----------

anlamamda ama sitede aratırsan olacaktı böyle konular