C6-01 aydınlatma ayarı bozuldu :( yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 aydınlatma ayarı bozuldu :( yardım...
birgtneeControl uygulamasını yükledim..hoşuma gitmedi geri kaldırdım ama ışık sensörü ve aydınlatma ayarı bozuldu..telefondan aydınlatmayı en minimum seviyeye getirmeme ragmen aydınlatma maximum düzeyde gibi çalışıyor...bir de güneşte otomatik aydınlatma artıyorken şimdi hiç tepki vermiyor..sadece arama esnasında yakınlık sensörü çalışıyor...sorun ne olabilir acaba...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hiç bir fikrim yok ama sonuç hardformat'a gidecek gibi.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bir fikrim yok ama sonuç hardformat'a gidecek gibi.
valla benim de aklıma o geldi ilk ama olur ya belki başına gelen bi arkadaş vardır diye sorayım dedim..zaten akşama kadar bi netice çıkmazsa hart hurt yapacağım..

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Force control widget ve brightness uygulamalarınI yükleyerek sorunu çözebilirsiniz.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
valla benim de aklıma o geldi ilk ama olur ya belki başına gelen bi arkadaş vardır diye sorayım dedim..zaten akşama kadar bi netice çıkmazsa hart hurt yapacağım..

önce bir ayarlarını sıfirla arkadaşim boşuna hardla uğraşma

covar

covar

Üye

önce bir ayarlarını sıfirla arkadaşim boşuna hardla uğraşma

*#7370# bas dostum sorun düzelecek telefona program yükledin heralte aydınlatma falan onun yüzünde bozulmuştur benim tlfnda oldu öle format atarark sıfırladım cihaz herşey düzeldi

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
osmanlı evladı
ALLAH senden razı olsun kardeş.kaldırdığım uygulamayı yükledim düzeldi teşekkür ediyorum.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt