c6-01 Arka Tarafı Çizildi Bana Yardım Edin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demokratik

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 Arka Tarafı Çizildi Bana Yardım Edin.
Herkese merhaba arkadaşlar.

Uzun senelerdir doğru dürüst bir telefon kullanamadım. 4-5 aydır biriktirdiklerimle bir c6-01 aldım. Telefona çok heves etmiştim. Telefona 1 hafta toz bile kondurmadım. 2 gün önce evde ufak bir kaza oldu. telefonun arka üst kısmında ufak bir çizik oluştu. Çizik çok ufak ama telefonumu çok sevdiğim bundan kurtulmak istiyorum. Bu şekilde kalmasına içlendim. 585 TL'ye aldım.

Maxicepte cep telefonu konusunda çok tecrübeli arkadaşlar var. Lütfen yardım edin.

Telefon KVK garantisi altında. Gönderdiğimde arka kısmı büyük olasılıkla değiştirirler. Değiştirmeden gideremezler mi? Bu parçayı orjinalinden temin edemez miyim? Garantiye gönderdiğimde ne kadar bir masraf çıkar?

Teşekkür ediyorum herkese.

fx1

fx1

Üye
:S yorumsuz yani ufak bi cizikse salla gitsin istersen benim kapagı gondereyim sana her tarafı cizik :S kullan telefonu oylece 2 ay sonra hevesin kacar zaten

tefoku

tefoku

Üye
aynen katılıyorum orjinal kapak değişirse telefon garanti kapsamındna çıkar.

uran22

Üye
benimkiside çizildi çok az şimdi atacam aşağı kendimi telefonuma aşığım resmen o çiziği yok edemez miyim arka üst tarafta 0,2mm uzunluğunda

fex

fex

Üye
arkadasım aynı renk bir sprey boya al bi pasta cila tamamdır

Gamerjex

Üye
bence hic gerek yok benim telefonum hergün takla atıyor gül geç :) üstüne yapışıcak değil ya..

----------Eklendi @ 22:08:18 ---------- Yazıldı @ 22:07:38 ----------

benimkiside çizildi çok az şimdi atacam aşağı kendimi telefonuma aşığım resmen o çiziği yok edemez miyim arka üst tarafta 0,2mm uzunluğunda
istemeye gittinizmi?

__piranha__

__piranha__

Üye
aynen katılıyorum orjinal kapak değişirse telefon garanti kapsamındna çıkar.

orjinal kapak orjinal olan başka bir kapak ile değiştirilir ise sıkıntı olmaz telefon garanti kapsamından çıkmaz anlayacağın

----------Eklendi @ 13:33:31 ---------- Yazıldı @ 13:32:05 ----------

ama şu varki garantiden telefonun kapağını değiştirmeye kalkarsa arkadaş eğer garanti de lüzum görüp değiştirirse biraz maliyetli olur sonuçta paslanmaz çelikten bir takım değiştirirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...