C6-01 Anna "yüklemeye hazırlanıyor..." Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
C6-01 Anna "yüklemeye hazırlanıyor..." Sorunu
Arkadaşlar telefonum hackli istediğim uygulamayı rahatça yükleyebiliyorum fakat bazı uygulamalarda "yüklemeye hazırlanıyor" diyor, uzun süre öyle bekliyo sonra kapanıyo yükleme hatası felan da demiyo sadece kapanıyo.
-dili ingilizce yaptım olmadı
-bide eskiden smart installer vardı telefonda yükleme yarıda kalınca ona basıyodum devam ediyodu yükleniyodu, telefona format attım, yazılımı tekrar yükleyince gitti heralde olsa ondan yüklerdim ama o da yok.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

m542tf

Üye
qt bileşenleri eksik olabilir ki annada qt zaten sorunluydu

Konu Sahibi
kesin bi çözümü yok mu bunun ya

apof1s

Üye
benmkıde hacklı hıç senn dedgn gbi bşeyle karsılasmadm . Qt surumn kac snn blkı ondn olydr

u_cosar

Üye
Qt bileşeni eksik 25.007 yi yükledin mi?

hafıza kartının içindeki private klasöründe 10202dce diye bi klasör olması lazım onu silip kontrol eder misin sorun devam edecek mi?

u_cosar

Üye
Sorunun çözüldü mü

Konu Sahibi
nokia suite'e bağlayınca yazılımımı güncelliyorum hep belki düzelir diye ama yok olmadı... :S

Konu Sahibi
bana c6-01 için smart installer programının linkini atabilirseniz çok iyi olur ben aradım bulmadım

arkadaşım aynı sorunla çok uğraştım flash falan fayda etmez telefona hard format at güncellemeleri tekrar yap (300 mb falan) soruna kesin çözüm ben denedim başka hiçbir yok olmuyor FLASH Dahil

evet aynı sorun bendede var öle onu araştırıyorum

----------Eklendi @ 22:11:43 ---------- Yazıldı @ 22:06:27 ----------

hafıza kartının içindeki private klasöründe 10202dce diye bi klasör olması lazım onu silip kontrol eder misin sorun devam edecek mi?
bndede aynı sorun var klasörü slidim yine düzelmedi

Aynı Sorun Bendede Vardı Hallettim Şöyle:Hafıza Kartını Biçimlendirdim. Telefona Hard Format Attım. Yazılımı Yükledim Ve Sorun Ortadan Kalktı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...