C6-01 Anna "yüklemeye hazırlanıyor..." Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cyber Shot

Cyber Shot

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Anna "yüklemeye hazırlanıyor..." Sorunu
Arkadaşlar telefonum hackli istediğim uygulamayı rahatça yükleyebiliyorum fakat bazı uygulamalarda "yüklemeye hazırlanıyor" diyor, uzun süre öyle bekliyo sonra kapanıyo yükleme hatası felan da demiyo sadece kapanıyo.
-dili ingilizce yaptım olmadı
-bide eskiden smart installer vardı telefonda yükleme yarıda kalınca ona basıyodum devam ediyodu yükleniyodu, telefona format attım, yazılımı tekrar yükleyince gitti heralde olsa ondan yüklerdim ama o da yok.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

m542tf

m542tf

Üye
qt bileşenleri eksik olabilir ki annada qt zaten sorunluydu

Cyber Shot

Cyber Shot

Üye
    Konu Sahibi
kesin bi çözümü yok mu bunun ya
:hmmm

apof1s

Üye
benmkıde hacklı hıç senn dedgn gbi bşeyle karsılasmadm . Qt surumn kac snn blkı ondn olydr

u_cosar

u_cosar

Üye
Qt bileşeni eksik 25.007 yi yükledin mi?

hakan_710

hakan_710

Üye
hafıza kartının içindeki private klasöründe 10202dce diye bi klasör olması lazım onu silip kontrol eder misin sorun devam edecek mi?

u_cosar

u_cosar

Üye
Sorunun çözüldü mü

Cyber Shot

Cyber Shot

Üye
    Konu Sahibi
nokia suite'e bağlayınca yazılımımı güncelliyorum hep belki düzelir diye ama yok olmadı... :S

SilentOne

SilentOne

Üye
son sürmde düzelmesi lazım

Cyber Shot

Cyber Shot

Üye
    Konu Sahibi
bana c6-01 için smart installer programının linkini atabilirseniz çok iyi olur ben aradım bulmadım :bilmm

JustADreamer

JustADreamer

Üye
arkadaşım aynı sorunla çok uğraştım :) flash falan fayda etmez telefona hard format at güncellemeleri tekrar yap (300 mb falan) soruna kesin çözüm ben denedim :) başka hiçbir yok olmuyor FLASH Dahil :)

SanalDarbe42

Üye
evet aynı sorun bendede var öle onu araştırıyorum

----------Eklendi @ 22:11:43 ---------- Yazıldı @ 22:06:27 ----------

hafıza kartının içindeki private klasöründe 10202dce diye bi klasör olması lazım onu silip kontrol eder misin sorun devam edecek mi?
bndede aynı sorun var klasörü slidim yine düzelmedi :(

SanalDarbe42

Üye
Aynı Sorun Bendede Vardı Hallettim Şöyle:Hafıza Kartını Biçimlendirdim. Telefona Hard Format Attım. Yazılımı Yükledim Ve Sorun Ortadan Kalktı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt