unable to install sorunu;acil yardım:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crackerteam

Üye
    Konu Sahibi
unable to install sorunu;acil yardım:(
arkadaşlar telefonumda ;nokia e6 symbian anna;bir sürü uygulama vardı;bi gün yanlıslıkla smart installer ı sildim;şimdi nasıl geri yükleyebilrim,çünkü hiçbir uygulamayı yüklüyemiorm;her defasında unable to install hatası alıorum;üstelik te hackli telefonum; yardımcı olabilirmsiinz??

oguzk582

Üye
turkce yap tekrar ingilizce yap

Castiel91

Üye
acil acil ya çocuğun durumu .d

crackerteam

Üye
    Konu Sahibi
zaten telefonu eneg kullanıorum ;deneyeceim;insallah applications kısmına smart installer gelir:)

----------Eklendi @ 00:45:02 ---------- Yazıldı @ 00:38:59 ----------

ne yazıkki smart installer applications kısmında gözükmüyor;dün yanlışlıkla sildim;googledan tekrar buldum ama lanet olası telefon yüklemiyor sis dosyasısı;o olmadıgı içinde hiçbir uygulama yükleyemiorm;yardım edebilrmisizn? smart installer.sis i telefonuma nasıl yükleyeceim:( hatta hiçbir uygulama yüklenmiyor;hep unable to install hatası

SilentOne

SilentOne

Üye
telefona hard reset at sonra qt ile ilgili bişi indir düzelir o

crackerteam

Üye
    Konu Sahibi
hard reset atmadan qt ile ilgili bişey indirsem düzeltme olanagı olamazmı:/ çünkü tüm bilgiler silinecek;daha dogrusu smart installer denen bir program olmadıgı için 8 gblık bir hafızayı ;reshberi;mesajları silmek dogrumu ki;yani kısa bir yolu yokmudur acaba:(

SilentOne

SilentOne

Üye
yok malesef

TheMadness

TheMadness

Üye
hard reset atmadan qt ile ilgili bişey indirsem düzeltme olanagı olamazmı:/ çünkü tüm bilgiler silinecek;daha dogrusu smart installer denen bir program olmadıgı için 8 gblık bir hafızayı ;reshberi;mesajları silmek dogrumu ki;yani kısa bir yolu yokmudur acaba:(

oviye yedekle, hard format at e yi biçimlendir tüm dosyalarla flash at.

crackerteam

Üye
    Konu Sahibi
hangi foruma sorarsam sorayım herkes hard reset dedim:D maxicep tabiki en çok güvendiğim yerdir;öncelikle cevapladıgınz için teşekkürler;ama insan ürünü olan herşeyin bir çözüm yolu vardır:D ben kısa yoldan hard formatla çözmek yerine 4 5 saat araştırarak su sonuca vardım; telefonumu eng kullanıordum;tr ye çevirdim; 7 tane qt bileşeni yükledm;tekrar eng çevirdigimde artık uygulamaları yükleyebildigimi gördüm;smart installeri da kurayım dedim;cevap olarak dahili birleşendir;tek kurulamaz dendi;ama uygulama yüklerken telefonumda smart installer oldugunuda farkettm;tüm yaptıgım işlemler bu kadar;ne format attım;ne güncelleme yaptım;tekrar tşkler;bir sorun olursa da sorarım tekrar;herkesse tekrar iyi bayramlar:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt