Cloudly G3 [v2.0 ÇIKTI]

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye
    Konu Sahibi
Cloudly G3 [v2.0 ÇIKTI]
Resimi büyütmek için buraya tıklayın
[TBODY] [/TBODY]

• Ported from LG G3A official ROM
  • CloudyKernel (linaro)
  • Odexed, zipaligned
  • Aroma installer
  • SuperSU
  • Busybox + runparts
  • init.d support
  • Debloated
  • AdAway host file
  • Latest GApps
  • LG G3 Camera (4k + MF + SloMo)
  • Buttons Combination
  • Brightness and Volume toggle
  • Split View
  • Calling Recorder
  • ART support
  • Knock Code support
  • Recovery support for KitKat

• Rebased on G3A ROM
  • Added smooth scrolling tweak
  • Fixed baseband detection
  • Fixed OTT voice issue
  • Fixed LGHealth map
  • Updated QRemote database
  • Updated FMRadio theme
  • Updated Google apps
  • Minor tweaks and bugfix
  • G2 Isai (L22) supported

Installation

• Full Wipe (Dalvik, Cache, System & Data): TWRP Recoveryden Wipe kısmından Advenced Wipe'ye girip İnternal Storage haricinde hepsini işaretleyin.
  • Flash ROM'u yüklemeden önce KitKat Baseband'ın üstüne basıp Ad More Zip'e basın ve sonra G3 ROM'unun üstüne basıp aşağıdaki mavi çubuğu kaydırın.
    NOT: KK Baseband yüklemezsek Wifi çalışmaz, bluetooth sorunu olabilir yani telefondan çok hata alabilirsiniz. Jelly Bean'dan G3 ROM'una geçiyorsanız kesinlikle KK Baseband'ı flashlayın ama Jelly Bean'da değilseniz flashlamanıza gerek yok.
  • Cloudly G3 ROM'unu indirdikten sonra telefona atıp Install kısmından yüklüyoruz.
  • ROM'u yüklerken bir pencere gelecek. Oradan adımları seçerek devam edin. Telefon modelini soracak. Benimki D802 olduğu için D802 seçip ''Next'' dedim. Her şeye ''Next'' deyin. Sadece telefon modelinizi farklı bir şey yapmayın. Neyse onu seçin.
  • Eğer anlamayan varsa buradan Custom ROM yükleme videosunu izleyebilirler:
  • Video da Gapss yüklenmiş ama sizin yüklemenize gerek yok çünkü ROM'un içinde her şey var.

NOT: ROM'un sürümü yenilendikçe konuya yenisi eklenecektir.
NOT: Smart Notice uygulaması çalışmıyor ve bunu aktif etmek için Ayarlar>Genel>Dil ve Giriş'e girip en üstten dil seçeneğine giriyoruz. İngilizce ( United State ) seçiyoruz ve telefonumuzu yeniden başlatıyoruz. Telefon yeniden açıldıktan sonra aynı yere girip dili Türkçe yapıyoruz ve Smart Notice uygulamamız aktif oluyor. Yeni sürümde Smart Notice hatası düzeltilmiş olabilir. Bu sorunu yaşıyorsanız bu yöntemi uygulayın.

Görseller:

ALINTIDIR.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: noss_bar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
:tşk:

Sucrofe

Sucrofe

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Sorun yaşayan olursa buraya yazabilir. Yardım edebileceğim bir şeyse yardım etmekten çekinmem. İstediğiniz kadar da soru sorabilirsiniz.

Luck Star

Luck Star

Üye
Teşekkürler. :lamer:

Sucrofe

Sucrofe

Üye
    Konu Sahibi
:rica:v2.0 sürümü eklenmiştir.

Luck Star

Luck Star

Üye
işler değişti şimdi optiumus mu cloudy mi hangisi :D @Sucrofe

Sucrofe

Sucrofe

Üye
    Konu Sahibi
Cloudly'e nedense alışamadım. Yeni sürümü denemedim. Optimus'un yeni sürümünü bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

masacre4588

Üye
Kardes bu romnlarda viper fx veya beats audio eklentisi varmi.

masacre4588

Üye
Bu r0mun stocka gore artisi varmi. Bide kk baseband ne oluyor tam olarak nerden bakicaz telef0num 4.4.2 suan

Takipçi Satın Al

Üst Alt