MertcaN9
Üye
parlaklıkla alakası yok orta da duruyor valla denemediğim yol kalmadı bu ne iş anlamadım gittim nokıa shop tan başka batarya erdiler gene aynı gene aynıdenemediğim yol kalmadı yazılım yükletme format atma gereksiz programları devre dışı bırakma gibi ama aliba ciddi bi sorun var benimkinde belli arkadaş ta beyaz c6-01 ar o diyo 3 gün garanti gidiyor o kadar oynamama rağmen diyo ama benim siyah ta hiç dokunmasam bile bitiyo bu ne iştir anlamadım olmadı belle elsin bakalım bi de ona bakalım
sorun telefonda eminim çünkü dediğini yaptım arkadaşın bataryasını aldım pc de şarj ettim tamamen boş iken şuan ellemedim bu ün 3 üncü gün ve hala 2 diş şarjı ar hayret ettim
Alışmak mesele deil ya hiç hoşuma gitmiyo ayrıca elime almadığım halde şarı tükeniyo mübarek ttek bende mi yoksa herkez mi öyle anlamadım sıf bu yüzden satıp sıfırını alacam valla .....[/QUOT
Evet arkadaşım bendede aynı şarj sorunu anna oldu şarj 3te1 e düştü çözümü bilen var mı.Geri dönüş yokmu yada bir çözümmm
nasıl yani tam anlamadım arkadaşının bataryasını taktığında mı 3 gün gidiyor şarjı? Bir de bilgisayarla şarj etme telefonu normal şarj aletiyle şarjet ilk zamanlar ki şarjı açılsın bataryanın öncelikle
Alışmak mesele deil ya hiç hoşuma gitmiyo ayrıca elime almadığım halde şarı tükeniyo mübarek ttek bende mi yoksa herkez mi öyle anlamadım sıf bu yüzden satıp sıfırını alacam valla .....[/QUOT
Evet arkadaşım bendede aynı şarj sorunu anna oldu şarj 3te1 e düştü çözümü bilen var mı.Geri dönüş yokmu yada bir çözümmm
DEDİĞİM GİBİ BEN BULDUM AMA ŞU DA VAR MIŞ TAMAMEN TAMAMEN BİTİR ŞARJINI TELEFONUN VE ÖYLE ŞARJ ET BAKALIM TAMAMEN BİTİRMEDEN SAKIN TAKMA EMİN OL ANNA AKILLI BİR İŞLETİM SİSTEMİ BEN BUNU DA GÖRDÜM BU YÖNÜNÜ SEVDİM
arkadaşla bataryaları değiştik tam boşattım ve şarj makinası yoktu o an ben de usb ile pc de şarj ettim şimdi 3 gün gitti arada sırada oyun oynadım konuşma yaptım tekrar pc de şarj ettim tam bitince biraz daha düzeldi gibi valla bakalım böyle giderse arkadaşla tamamen değişirm batar ya yı
Ben şarjı fulleyip 5-6 saat oyun oynuyomDediklerine tamamen katılıyorum bataryayı tam bitirdim 3 4 kere ve öyle şarj ettim şimdi rahat hiç ellemeyeyim 3 günü geçkin gidiyor dayanma süresi arkadaş ta dedi batar ya da sorun yok yani sorun benim empati yapıp batarya tam bitmeden şarja takmam ama artık alıştım anna ya görselliğine ve artık memmunum eğer başka arkadaşlar okursa bu konuyu bilsinler ki anan eski symbian lardan akıllı şarjı tam bitmeden şarja takmayacaksın eminim belle daha akıllı olur diye düşünüyorum me anna c6 -01 i seviyorum artık
istunt2 yi bi dene derimilk oynayışında yarım şarjı yersin diye tahmin ediyorum hele kulaklıkları takıp arkaya da müzik açtın mı başından kalkamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?