C6-01 almaya gideceğim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Hayırlı olsun

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
sağ ol

n000k

n000k

Üye
hayırlısı olsun arkadaşım. çok iyi seçim yapmışsın.. ne derlerse desinler. dediğin gibi nokia sağlam telefon.. güncellemeler uygulamalar az olsada yeter bize :oke:

qsaw

qsaw

Üye
Az a kanaat etmeyen çoğu bulamaz diyecem ama alakasız olacak galiba

SilentOne

SilentOne

Üye
hayırlı olsun bnim kullandıqım günü kullanmada 1.hafta da telefonun amoled ekranı patlatmıştım

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Amoledi patlatmış maşallah :D

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
bu güncellemeleri yükleyimmi

n000k

n000k

Üye
evet yükle hepsini

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
5800 kullanırken v60 bekliyorduk şimdi belle yımı beklicez

SilentOne

SilentOne

Üye
sen allahtan anna zamanında yoktun ozmn forumda katlıyam yaşanıyordu

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
zamanında 5800 xm için biz yapıyorduk şimdi belle için yaparız ovi haritaları yeni versiyonu geldi haberiniz olsun

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yanlız bayramda makedonyada kamerayı tam anlamıyla test etme şansı buldum ayna gibi kayıt yapıyor ben son derece memnunum..

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu c6-01 n8 gibi usb okuma özelliği var benim aklıma bir fikir geldi. çalışır mı çalışmaz mı bilmiyorum ama

ben telefonu aldım yanında pc bağlamak için kabloyu verdiler bir tarafı telefona giriş diğer tarafı da pc bağlamak için usb erkek tarafına bir tane dişi dişi usb aparat tı taksat diğer tarafı da dişi olduğu için oraya usb bellek, fare,klavye vb şeyleri taktığımızda okuma sağlanır mı işimizi görür mü?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Onun için otg kablosu lazım

qsaw

qsaw

Üye
Otg kablosu ile aynı özellikler taşıyorsa olabilir bence dişi kablo alacağına git otg kablosu al daha iyi hem orjinal olur

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde varda pek kullanmıyom ancak tlefonu tv bağladığım zaman sona kablosuz klavye fare bağladınmı alsana net :D

nadir_89

nadir_89

Üye
arkadaşlar bu c6-01 n8 gibi usb okuma özelliği var benim aklıma bir fikir geldi. çalışır mı çalışmaz mı bilmiyorum ama

ben telefonu aldım yanında pc bağlamak için kabloyu verdiler bir tarafı telefona giriş diğer tarafı da pc bağlamak için usb erkek tarafına bir tane dişi dişi usb aparat tı taksat diğer tarafı da dişi olduğu için oraya usb bellek, fare,klavye vb şeyleri taktığımızda okuma sağlanır mı işimizi görür mü?

ben kendi kablomu kendim yaptım ama o dediğin gibi olmuyor maalesef
mini usb ucunu sökebilirsen zarar vermeden orda bacağın biri boş o bacağa diğer 3 kablodan yanlış hatırlamıyorsam siyah olanı yada beyaz olanı tam hatırlamıyorum bağlıyorsun yani o kablo 2 bacağa bağlanmış oluyor diğer usb olan ucu söküp dişi usb bağlıyorsun onada bu yapılan işlem şunu sağlıyor normalde verilen data kablosu ile telefondan dışarı enerji verilemiyor (+5v) buda takılan cihazların enerjisiz kalıp çalışmamasına sebep oluyor kabloyu dediğim gibi bağlayınca otg ye çeviriyorsun kabloyu ve artık telefondan 5v verebiliyorsun
ben bu sayede samsung ace i şarj ettim :) android telefona karşı benim cihaz baya havalı oldu :D

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
ben kendi kablomu kendim yaptım ama o dediğin gibi olmuyor maalesef
mini usb ucunu sökebilirsen zarar vermeden orda bacağın biri boş o bacağa diğer 3 kablodan yanlış hatırlamıyorsam siyah olanı yada beyaz olanı tam hatırlamıyorum bağlıyorsun yani o kablo 2 bacağa bağlanmış oluyor diğer usb olan ucu söküp dişi usb bağlıyorsun onada bu yapılan işlem şunu sağlıyor normalde verilen data kablosu ile telefondan dışarı enerji verilemiyor (+5v) buda takılan cihazların enerjisiz kalıp çalışmamasına sebep oluyor kabloyu dediğim gibi bağlayınca otg ye çeviriyorsun kabloyu ve artık telefondan 5v verebiliyorsun
ben bu sayede samsung ace i şarj ettim :) android telefona karşı benim cihaz baya havalı oldu :D

kısacası bunla uğraşacağıma 15 tl kablo almak daha iyi

nadir_89

nadir_89

Üye
kabloyu maraşta bulsam alacaktım bir yerde buldum 60 tl dedi internettende k.kartım olmadığı için alamadım söylediğim tüm malzemede evde mevcuttu bide severim böyle elektronik işlerini o yüzden zevkle yaptım :D ama en kısa sürede orjinalini almak istiyorum orjinalini tutmaz hiçbişey

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
bende internetten alacağım artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt