C6-01 aldım. Fakat çözemediğim sorunlar var. Lütfen, yardımcı olurmusunuz

Sponsorlu Bağlantılar

thetex

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 aldım. Fakat çözemediğim sorunlar var. Lütfen, yardımcı olurmusunuz
Öncelikle herkese merhaba, yardımlarınıza ihtiyacım var kafayı yemek üzereyim.

Arkadaşlar Nokia C6-01 telefon aldım yeni, daha 2 gün oldu.
Fakat çözemediğim bazı sorunlar var;

1. Telefonun tuş kilidini açtımya ben şimdi, seçenekler diyorum giriş ekranını düzenle diyip oraya bildirimleri ekliyorum. o eklediğim şeyin ismine widget deniyor heralde..(ilk defa böyle bi telefon kullandığım için yabancıyım) işte o hiç çalışmıyor. mesaj gelsede görünmüyor orda, biri arasada görünmüyor... Sonra onu iptal ediyorum, msj geldiğinde yine gözükmüyor ekranda. msj alındı diye bir pencere cıkması lazım ama o da gözükmüyor.yani msj geldiğini anlamam için gelen kutusuna girmem gerekiyo yeni msj gelmişmi diye.. :(

2. telefon çalarken titresin istiyorum ama sadece müzik calıyor. (tercihlere girip kurcalamadığım şey kalmadı ama titreşime alamadım)

3. biri bana bluetoothtan şarkı attığında , o şarkı mesajlara gidiyor ve orda kalıyor, mesajlardan cıkarıp müzik çalar listesine alamadım onu bi türlü

bu 3 sorun bana kafayı yedirtcek.. zaten harita olayınıda çözemedim ama onu daha sora ayarlıcam. önce şunlara bi cevap bulmak istiyorum. Lütfen yardımcı olunuz. İlginiz için şimdiden teşekkürler.

_ardaa

_ardaa

Üye
1- Evet widget deniyor sende 3 ev ekranı var belki diğer ekranlardan birine eklemişsindir bildirimleri diğer ekranları da kontrol et eğer yoksa yazılımsal bir sorundur.

2-Titreşim için tercihlerde var, Titreşimli bildirim Açık seçiyorsun oluyor

3-Bluetooth ile birşey aldığında o alınan hafıza kartı yada dahili hafıza Received klasörüne gider, dosya yöneticisi ile oradan istediğin yere atabilirsin.

thetex

Üye
    Konu Sahibi
1. widgeti sadece 1 tane ekrana ekledim kardeş. ama mesaj geliyor widgetde gözükmüyor. sadece ekranın sağ üst tarafında cok küçük bir işaret oluyo.
yazılımsal bir sorun ise nasıl çözebilirim peki ?

2. dediğin gibi açtım titreşimi. denicem az sora titricekmi diye :)
edit : titreşim oldu teşekkürü borc bilirim.

3. dosya yöneticisini bulamadım ben :(

_ardaa

_ardaa

Üye
1-Eğer gözükmüyorsa yazılımı tekrar yüklemen gerekebilir, usb ile telefonu bilgisayara bağla ovi suite açılacak sağ üstteki güncelleme bölümüne gir, yeni güncelleme arayacak bulamazsa telefon bölümüne yeni yazılım yok eğer sorun yaşıyorsan yapabileceklerin yeniden yükle yazar orda yenide yükle yazan yere tıklarsan en son yazılımı tekrar yükler (yükleme yapmadan önce yedek almanı ister muhakkak yedek al)

2-Rica ederim.

3-Menü, Araçlar, Dosya Yöneticisi'ni aç dahili hafızaya(Depo Hafızası diyede geçer) gir e: orada Received Files klasörünü bul onu aç bluetooth ile gelen her türlü şey buraya gelir.

CnFk

CnFk

Üye
bu şekil uğraşmana gerek yok müzik listesine atabilmek için :) mesaj olarak müzik geldikten sonra müzik çalara gir seçeneklerden kütüpaneyi yenile seçeneğini seç listeyi yenileyecek yeni olan şarkıları ekleyecek listeye.

frey29

frey29

Üye
kardes sana kısa temiz yol hafıza kartını çıkar çıkardıktan sonra *#7370# tuşuna bas telefon kendine reset atacaktır fabrika ayarlarına dönecektir oda olmazsa telefonu güncelle oda olmazsa kurcalama servise yolla ama basit bir sorun anlayan birine versen düzeltir

thetex

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar, telefonu ayarlardan , orjinal ayarlara geri çevirdim. widget sorunu falan düzeldi :) sonrada kendi ayarlarımı yaptım tekrar :)
yardım edip,yorum yazan arkadaşlara cok teşekkür ederim :)

halil_srky

Üye
arkadaşlar c6-01 e hard format nasıl atılıyor ?

gençcambaz

Üye
yıldız#7370# tuşlarını tıkla ekrana bildilirilecek format atılsın mı diye.sen bluetooth ile tek tek müzik göndere biliyormusun yapabiliyorsan bna bildir

zann01

Üye
c6-01 de ücretsiz navigasyon vardır.bunu yapmak için ana menüden haritalara tıklayıp alt solda ayarlara girin internet ayarları kısmını tıklayıp bağlantıyı çevrimdışı yapın.daha sonra geri diyin haritaya girin ve sol üstte kırmızı noktaya tıklayınca sizin o anki konumunuzu bulur ve düğer özellikleride kullanabilirsiniz.araçla gitme yada yürüme gibi özellikleri kullanın.

meteor028

Üye
arkadaşım gelen mesaj ve cevapsız çağrıyı o küçük bi işaret dediğin yere tıklayark göreceksin.tıklayınca batarya saat bağlantı ve cevapsız çağrı yada mesajı görebilirsin yani batarya işaretine dokun.

kartaltepe10

Üye
arkadaşlar dediğiniz gibi yaptım ama bi türlü titreşime geçemedim yardım ederseniz sevinirim

kuralsiz9

Üye
güç tasarruf modu açıksa tel titremez buna dikkat edin