C6-01 ahize sesini yükseltme

pluton4

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 ahize sesini yükseltme
merhaba arkadaslar c6-01 kullanıyorum ve ahizeden gelen sesi kısık buluyorum bunu artırmak için herhangi bir yol varmı acaba
şimdiden teşekkürler

ANIL

Admin
sistem modifikasyon bölümüne bak bulabilirsin belki..

Biriyle konuşurken ses düğmeleriyle sesi yükseltmeyi deneyin

Telefonun yanındaki ses düğmelerine, ekranda değil telefonun üstündeki c7de telefonun sağında mesela, birisiyle konuşurken basarak sesi yükseltebilirsiniz

teli ters çevir hoparlörü aç sesini kıs yeterli dereceye tersten konuş

cyber

Üye
Aynştan mode on

senin ahize horparloru bozulmuş olmasn sakın

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ses normal iken mi yeterli gelmiyor yoksa gerçekten mi çok kısık? Sadece sana kısık geliyor ise "şaka yapmıyorum" kulaklarını kontrol ettir derim. İnsan hiç farketmiyor kulaklarının tıkalı olduğunu, taa ki yıkatana kadar...

Ben bazen kendimden şüpheleniyorum Özcan, yıkatsam iyi olur ama tırsıyorum.

kulağınızın içini çektirin derim, süpürge gibi bir alet var kulakta oluşan sıvıyı çekiyorlar.

CanKartaL

Emekli Yönetici
14-15 yaşlarında bir dönem normal duyduğumu sandığım dönemde başımdaki uğultudan dolayı doktora gittiğimde kulaklarımı yıkatmam gerektiğini söylemişti. Bir süre sonra kulağımı yıkattığımda farkettimki hiçbirşey duymuyormuşum aslında, sırf uğultuymuş duyduklarım. O derece tıkalıymış kulaklarım. O yüzden arkadaşa böyle bir tavsiyede bulundum.
Not: kulaklarınızı yıkattıktan sonra bir müddet kulak üzeri kulaklık kullanmanızı ve tv-radyo tarzı cihazların yakınında fazla bulunmamanızı şiddetle tavsiye ederim

sağlık forumu oluverdi konu birden zamanında bende az yıkatmadım kulağımda fırtana çıkıyordu doktor çubuğu çalıştırdıgında