Tavsiye c6.01, 8gb hafıza kartımda ki hafızayı 2gb olarak görüyor.

Sponsorlu Bağlantılar

yunus1071

Üye
    Konu Sahibi
c6.01, 8gb hafıza kartımda ki hafızayı 2gb olarak görüyor.
slm konu başlığındaki gibi telofonum hafıza kartı hafızasını tam anlamıyla görmüyo.
not: telofunu fabrika ayarlarını yükledikten sonra hafıza kartı bozuldu veya öyle gözüküyor programsal bir hata olabileceğini düşünüyorum.
biçimlendirme de sonda hata veriyor,
kart okuyucu ve usb bağlantıda pc ve leptopta hiç gözükmüyor.
bu konu hakkında bilgisi olan biri tavsiye verebilirmi.

ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
slm konu başlığındaki gibi telofonum hafıza kartı hafızasını tam anlamıyla görmüyo.
not: telofunu fabrika ayarlarını yükledikten sonra hafıza kartı bozuldu veya öyle gözüküyor programsal bir hata olabileceğini düşünüyorum.
biçimlendirme de sonda hata veriyor,
kart okuyucu ve usb bağlantıda pc ve leptopta hiç gözükmüyor.
bu konu hakkında bilgisi olan biri tavsiye verebilirmi.
2 gb'tan fazla dosya atmayı denedin mi belki 8 gb kullanılabiliyordur, 2 gb sadece rakamdan ibarettir ? Ayrıca kart okuyucuyla bilgisayarda açmayı başarabilirsen daha düzgün biçimlendirme yapan programlar var, ama önce 2 gb'tı geçebiliyormusun dosya boyutunda ona bi bak derim ben :)

yunus1071

Üye
    Konu Sahibi
2 gb'tan fazla dosya atmayı denedin mi belki 8 gb kullanılabiliyordur, 2 gb sadece rakamdan ibarettir ? Ayrıca kart okuyucuyla bilgisayarda açmayı başarabilirsen daha düzgün biçimlendirme yapan programlar var, ama önce 2 gb'tı geçebiliyormusun dosya boyutunda ona bi bak derim ben :)
teşşekkür ederim arkadaşım ilgilendiğin için.
fakat gerek kalmadı garantisi vardı getirdim telofoncuya yenisiyle değiştirdi ve sorunda çözüldü.

Üst Alt