Hafiza kartlarini şifrelenmiş olarak görüyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galaxy7

galaxy7

Üye
    Konu Sahibi
Hafiza kartlarini şifrelenmiş olarak görüyor!!!
Merhaba arkadaşlar;
Nokia E66 cep telefonum hafıza kartını taktığımda direkt olarak şifreleme uygulamasını açıyor ve hafıza kartının şifreli olduğunu söylüyor. Denediğim tüm hafıza kartlarında aynı sorunla karşılaşıyorum!

Önce hafıza kartım bozuldu sanmıştım; fakat hafıza kartını hem bilgisayarda hem de diğer e serisi telefonlarda denediğimde sorunsuz olarak çalışıyor. Kart girişinin bozulmuş olabileceğini düşünüyoum ama keni kendine böyle birşeyin olabileceğini sanmıyorum.

Telefonumda bu sorunu yaşamadan önceki son zamanlarda hafıza kartı kendi kendine çıkmaya başlamıştı; ama "
hafıza kartını çıkar ve tamam'a bas" uyarısı gelmiyor; hafıza kartındaki uygulamar da menüde gözüküyor fakat açmaya çalıştığımda sistem hatası veriyordu.

Telefona Hard-Format attım ama sorun yine çöüzlemedi;sizce telefon yazılımını tekrar yükleyeyim mi?

Bu tür bir sorun yaşamış olan arkadaşlar varsa lütfen yorum yazsınlar :ağlarım:

oguzzz52

oguzzz52

Üye
hard formatı tekrar at ve ardından pc suite ile güncelleme yap.

Bide hafıza kartınada format at :oke:

- - - Eklendi - - -

ben yaşamadım bu sorunu ama bence böyle yaparsan problem çözülür

galaxy7

galaxy7

Üye
    Konu Sahibi
inş; peki kart okuyucu bozulmuş olabilir mi? yani kendi kendine gidip gelmeye başladı ve komple böyle oldu

oguzzz52

oguzzz52

Üye
vAllah bende de böyle oldu sonra kart hiç çalışmadı.
Ama sen kartın başka tellerde çalıştığını söylüyorsun bu durumda aynı olay değil.

Hard formatı biliyon *3 ve arama tuşuna basılı tutarken nokia yazısını görene kadar telefonu açma tuşuna basacaksın

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
e72 var ben de kontrol paneli-telefon-şifreleme orada telefon hafızası ve hafıza kartı var oradan şifreleme yapmış olabilir misiniz ?

galaxy7

galaxy7

Üye
    Konu Sahibi
vAllah bende de böyle oldu sonra kart hiç çalışmadı.
Ama sen kartın başka tellerde çalıştığını söylüyorsun bu durumda aynı olay değil.

Hard formatı biliyon *3 ve arama tuşuna basılı tutarken nokia yazısını görene kadar telefonu açma tuşuna basacaksın

Evet biliyorum, hard format attım ama bir işe yaramadı :angry:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
telefoncular kırıyorlardı bi ara

oguzzz52

oguzzz52

Üye
o zaman yazılım geri yükle bide arkadaşın dediğine baksan iyi olur

galaxy7

galaxy7

Üye
    Konu Sahibi
e72 var ben de kontrol paneli-telefon-şifreleme orada telefon hafızası ve hafıza kartı var oradan şifreleme yapmış olabilir misiniz ?

hayır, şifreleme kesinlikle yapmadım, ayrıca başka hafıza kartlarında da sorun oluyor. Kartı takar takmaz bahsettiğin uygulama açılıyor. :vur

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
pcden okuyorsa kart şifresiz demektir,başka telefonda sıkıntısız çalışıyorsa sorun senin telefonda olduğu anlaşılıyor , telefonun garantisi var mı?

galaxy7

galaxy7

Üye
    Konu Sahibi
maalesef bitti; ama kart okuyucu bozulsa, kartı hiç görmezdi diye düşünüyorum; virüs falan olabilir mi ki?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
maalesef bitti; ama kart okuyucu bozulsa, kartı hiç görmezdi diye düşünüyorum; virüs falan olabilir mi ki?

kart okuyucu bozulsa evet hiç görme aşırı ısınır , virüs olsa sistemi kitleyebilir sçma sapan işlemler yapabilir ama olabilirde hani. sıfır veya bşka bir kart kullanma şansınız var mı ?

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
sıfre soruyosa 12345yaz

galaxy7

galaxy7

Üye
    Konu Sahibi
kart okuyucu bozulsa evet hiç görme aşırı ısınır , virüs olsa sistemi kitleyebilir sçma sapan işlemler yapabilir ama olabilirde hani. sıfır veya bşka bir kart kullanma şansınız var mı ?

başka hafıza kartlarını da denedim aynı şey oluyor

- - - Eklendi - - -

şifrenin başka bir sistemle yapıldığını söylüyor; bu şifrenin de imha edilmesi gerektiğini söylüyor. İmha işlemini yaptırmak istediğimde ise başarısız oluyor..

galaxy7

galaxy7

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yardım Eden Yok Mu? Telefona bu gün yeniden yazılım yükledim; belki format işe yaramıyordur diye; bügün başka bi kartı daha da denedim, yine şifrelenmiş diyor :off::vur:ağlarım::agla2::agla:sos:duvar2::grrr::cnfsd:

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
sifre soruyosa 12345yaz!

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Arkadaşlar Yardım Eden Yok Mu? Telefona bu gün yeniden yazılım yükledim; belki format işe yaramıyordur diye; bügün başka bi kartı daha da denedim, yine şifrelenmiş diyor :off::vur:ağlarım::agla2::agla:sos:duvar2::grrr::cnfsd:

karışık bir olay .başka kartta da varsa telefona yazılım da yüklediysen ne olabilir kafa karıştırıcı , benim aklıma şifreleme ayarları geliyor oynanmış konmuş olabilir diye. Telefonun herhangi bir yerine o şifre kaydedilmiş ya da kaydetmeden şifrelenmiş . Telefondaki şifreleme özelliğini hiç kullanmadım , yardımcı da olamıyorum.

galaxy7

galaxy7

Üye
    Konu Sahibi
şifre ekranı gelmiyor ki' şifre başka şifreleyiciler tarfından konmuş; şifrenin imha edilip yeni şifre konulması gerekiyor diyo; imha et'e basıyorum, şifre bulunamadı diyor :) karışık bir durum

Pckopat*

Pckopat*

Üye
sorunun gayet acik telefonun yazilimindan kaynaklaniyo navifirmden son sürümü indir tekrar phoenixle ya da jafla flashla düzelir eger hafiza karti yeri bozuk deilse

galaxy7

galaxy7

Üye
    Konu Sahibi
sorunun gayet acik telefonun yazilimindan kaynaklaniyo navifirmden son sürümü indir tekrar phoenixle ya da jafla flashla düzelir eger hafiza karti yeri bozuk deilse

Bu işlemleri tam olarak nasıl yapıcam; detaylı olarak anlatabilir misin? Ayrıca herhangi bir riski var mı?

Ayrıca kart yerinin bozuk olduğunu sanmıyorum; kartları görüyor; çıkartırken de uygulamalar kapatılıyor diyor; kapat tuşuyla gelen menüde "haf. kartını çıkar" seçeneği de var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt