kloı123
Üye
-
Konu Sahibi
-
Girer ama face videolarını izletmiyor.saolun zaten gonlum c6 dan yanaydı sizin dediklerinizlede c6 alıcam c6 facebook a girer mi ?
saolun zaten gonlum c6 dan yanaydı sizin dediklerinizlede c6 alıcam c6 facebook a girer mi ?
Her siteyi açmıyor ama izleyebilirsin. Film hariç hemen herşeyi izletir.internetten video ve film izleyebilirmiyim ? eger oyleylse tam aradıgım telefon
saolun zaten gonlum c6 dan yanaydı sizin dediklerinizlede c6 alıcam c6 facebook a girer mi ?
tamam son sorum adult sitelere girer mi ?
tamam son sorum adult sitelere girer mi ?
Opera miniyle girer ve üstüne videoları da izlersin.tamam son sorum adult sitelere girer mi ?
Bos ver hocam maxicep burasi...Bnde bu fiyata kesinlikle ideos x5 derim ama sizin icinizden nokia geciyor gibi oda iyi cihazdir x5 in alternatifi olarak... yinede diger konuya yazdiklarimi burayada yazayim. Hatta kopyala yapistir yapayim belki aklina takilan bisey olmustur diyevallah pes arkadaslar yanlıs anlamayında c6 01 i ideos x5 den iyi yaptınız ya daha cevap bile yazmam
HAKLISIN FLASH PLAYER SAYESİNDE OKEY BİLE OYNANIYO FACEBOKKDAN AYRICA BENDE BU HAFTASONU ASPHALT6 YI YÜKLEDİM AGZIM ACIK KALDI..Bos ver hocam maxicep burasi...Bnde bu fiyata kesinlikle ideos x5 derim ama sizin icinizden nokia geciyor gibi oda iyi cihazdir x5 in alternatifi olarak... yinede diger konuya yazdiklarimi burayada yazayim. Hatta kopyala yapistir yapayim belki aklina takilan bisey olmustur diyeben o fiyata kesinlikle ideos x5 oneririm800 mhz islemciAdreno 205 grafik islemci 3.8 inc 480x800 pixel multitoch kapasitif dokunmatik ekranFlashplayer 11 ( internetteki butun icerikleri- videolari sorunsuz yukleme) daha bugun. Flas oyun oynadim internetten...5 mp led flash autofocus camera 720p hd video kaydiAndroid 2.2 froyo isletim sistemi yuzbinlece oyun uygulama-tema- cok sabil ekran gcisleri-cok hizli internet tarayicisi- 480x800 pixel hd oyunlar1500 mah guclu bataryadokunmatik tus takimi(normal tuslulara gore cok daha uzun dayaniklilik)14 mbps internet hizi- 3g-3.5g -wifigps(navigasyon)Ledli uyari sistemiSesli arama-sesli mesaj yazma-sesli ceviriWifi hotspot( telefonunu wifi modem olarak kullababilme)Google hesaplariyla direk uyumlu calisabilmeKvk garantisi-tasarim vb....
Hocam flash oyun sitlerine falan gir okey mokey hikaye kaliyor... cok zevlli garip oyunlar var... okeyin tadi baska tabi ama flashplayer 11 guncellemesi cok iyi ayarlar falan geliyor menuye... biraz buyuk amaHAKLISIN FLASH PLAYER SAYESİNDE OKEY BİLE OYNANIYO FACEBOKKDAN AYRICA BENDE BU HAFTASONU ASPHALT6 YI YÜKLEDİM AGZIM ACIK KALDI..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?