Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c6-01.03 için en iyi hızlı ve görsel öğesi fazla olan cwf hangisi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Rhino Prime
Üye
Konu Sahibi
c6-01.03 için en iyi hızlı ve görsel öğesi fazla olan cwf hangisi ?
c6-01.03 için en iyi hızlı ve görsel öğesi fazla olan cwf hangisi ? bi yardımcı olurmusunuz evols kullanıyorum devam ediyimmi değiştiriyimmi ?
ÇaRşI 2387
Üye
bence devam et , haa değişiklik olsun diyorsan metehanın specialini yükle
MaxipmaN
Üye
en hızlısı evolstur muhtemelen
ömür1978
Üye
evet en hızlısı evols, special kasıyor
kaptan23
Üye
evols ta bir iki oynama yaptın mı mükemmel oluyor diğerlerinden daha stabil ve hızlı kasam çok nadir oluyor
KcygtYsn
Üye
bişey sorucam yiğenim hiç flashlamamış şuan sorun yaşamadığını söylüyo evols ün normalden artısı ne ?
hafıza artırlımış tema efekti normalde kasmaya sebep oluyor o düzeltilmiş normlalde tarayıcıda donma oluyor o giderlmiş sistem hack lendiği için usigend yazılımlar yüklenebiliyor görsel modlar daha stabil hale getirlmiş bunları kullandığım için söylyorum sayfasında yapılan değişikler zaten yazılmış bunlar benim fark ettiklerim
hafıza artırlımış tema efekti normalde kasmaya sebep oluyor o düzeltilmiş normlalde tarayıcıda donma oluyor o giderlmiş sistem hack lendiği için usigend yazılımlar yüklenebiliyor görsel modlar daha stabil hale getirlmiş bunları kullandığım için söylyorum sayfasında yapılan değişikler zaten yazılmış bunlar benim fark ettiklerim