C6-00 Ekran Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ylmzr3592

Üye
    Konu Sahibi
C6-00 Ekran Sorunu
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Telefonum 1 haftadır kafayı yemiş durumda. Ekrana görüntü gelmiyor. Tuş kilidini açıyorum yok bataryayı çıkarıp takıyorum gene fayda etmiyor. şuan itibariyle görüntü gitti ekranda. biri arayınca falan çalıyor, mesaj geliyor, telefon açılıp kapanıyor ama ekranda görüntü yok seslerle anlıyorum. Fikri olan var mı acaba, sorun ne olabilir?

DARAK

Üye
ekran filmi ola bilir

ak4692

ak4692

Üye
öncelikle merhaba. bende c6-01 var menü tuşuna bastıgım zaman ekran açılmıyo yani kilit aç yazısı gözükmüyü sonra power tusuna bastıgım zaman açılıyo sorunu ne olabilir yardım eder misiniz lütfen.
teşekkürler.

Mete321

Üye
Evet aynı sorun bendede var sımdı 1 haftadır acılıp ekran gelmıyodu sımdı acıldı.sanırımdonanımsal cok ısınıyomuydu sızınkıde

Mete321

Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Telefonum 1 haftadır kafayı yemiş durumda. Ekrana görüntü gelmiyor. Tuş kilidini açıyorum yok bataryayı çıkarıp takıyorum gene fayda etmiyor. şuan itibariyle görüntü gitti ekranda. biri arayınca falan çalıyor, mesaj geliyor, telefon açılıp kapanıyor ama ekranda görüntü yok seslerle anlıyorum. Fikri olan var mı acaba, sorun ne olabilir?
arkadaşlar garantiye götürdüm değiştirdiler haberiniz olsun

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Telefonu düşürmüş veya ekrana fark etmeden bişey olmuş olabilir. Çıkma ekran bul. (telefoncularda vardır)

Aynısı n73 duvara kafa attığında olmuştu. :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt