C6-00, C5-03, 5230, 5235, 5250, N97 mini Güncelleniyor! [29/06/2011]

hangisi la o yolla özelden

lolaman

Üye
Zaten ben güncelledim bnim telefonu önemli yazıyodu bnde güncelledim bu bana çok fazla yapamam

aynen bak benim cfw tıpkı symbian 3 gibi yeni özellikler var v60 çıksa ne olur çıkmasa ne olur c6 yazılımda hep n8 özellikleri var ama v60 ta olmayacak

şu v60 bi an önce gelse çok iyi olacak.bugün 300 kblık java oyunu oynarken 2 defa resetledi

Yav sen CFW niye atmıyon ??
tırsıyorum.aslında daha önce atmıştım ama şimdi biraz korku var.telefonun donanımsal sorunları çıkmaya başladı.hani eger bi gün ekranı falan kırılırda elimde kalırsa diye,birde windows 7 kullanıyorum diye atmıyorum.ama aralıkta garanti bitiyor,o zaman coşturabilirim

PureFood

Üye

Benim Vistada sorunsuz tıkıt tıkır, zaten Vistada çalışan herşey 7 de de çalışıyor yani ben görmedim için Vistanın çalıştırıp 7nin açamadığı program.

At işte kurtul

'Patron

Üye

Benim Vistada sorunsuz tıkıt tıkır, zaten Vistada çalışan herşey 7 de de çalışıyor yani ben görmedim için Vistanın çalıştırıp 7nin açamadığı program.

At işte kurtul
Hacı napıyon vistada ya. Ölüm valla bende de vardı daa çok kasıyo hacı gel w7 ye hayatını yaşa

aaaahhh aaahhhhhh gelmedi gittii
bence gelmeyecek gibi.çünkü c6 ya 5230 a 3-5 gün arayla çıktı,bize hala çıkmadı diger cihazlara da gelmedi.agustosun sonuna kadar sabır,zaten o zamanda çıkmazsa çıkmyacaktır.

PureFood

Üye

bence gelmeyecek gibi.çünkü c6 ya 5230 a 3-5 gün arayla çıktı,bize hala çıkmadı diger cihazlara da gelmedi.agustosun sonuna kadar sabır,zaten o zamanda çıkmazsa çıkmyacaktır.

Umudu kesin artık çok ilginç ayıp valla

bence gelicek kesin nokia kendi blogunda yayınladı yaa gelcek biraz geç gelcek sanırsam