C6-00, C5-03, 5230, 5235, 5250, N97 mini Güncelleniyor! [29/06/2011]

sekolele

Üye
nokia bizi ketenpereye getirmesin arkadaşlar

'Patron

Üye
Evet bencede ağustosu bekleyın artık ..

erdi_s

Üye
gel güncelleme geeell gelll geeelll gel

ne güncellemeymiş arkadaş ya. Sanki sıfırdan yeni bir işletim sistemi yazıyorlar.

c6 nın ev ekranı güzel, x6nın ekranı kapasitif c5-03 ün tuş klidi varda 5800 da niye bişey yok?

arkadaslar 5530 da calsan c6v40 cfw si var mi? Ben bulamadm

PureFood

Üye
Ben yüklemeyeceğim artık güncellemeyi çıksa da
CFW attım inanılmaz dehşet oldu herşey anında açılıyor, hanta 5800'ın orjinal yazılımına kalmadım...

Tepkiler: 'Patron
<br /> bende attım dayanamadım güncelleme gelince orjinale döneriz
<br />

'Patron

Üye
Ben yüklemeyeceğim artık güncellemeyi çıksa da
CFW attım inanılmaz dehşet oldu herşey anında açılıyor, hanta 5800'ın orjinal yazılımına kalmadım...
Sonunda Hadi Hayırlı olsun

Tepkiler: PureFood
<br /> http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...suz-mukemmel-stabilite-509852-yeni-mesaj.html bunu kurdum
<br />

----------Eklendi @ 15:51:33 ---------- Yazıldı @ 15:48:30 ----------

ram olayı aynı senin dedigin gibi ismet hiç bişi acık degilken 45-50 acılısta 60 bu galıba cogu cfwde böyle ama telefon cok hızlı acılıyo hemn menüye girip istedigin herşeye girebiliyon süper

----------Eklendi @ 15:51:54 ---------- Yazıldı @ 15:51:33 ----------

ram olayı aynı senin dedigin gibi ismet hiç bişi acık degilken 45-50 acılısta 60 bu galıba cogu cfwde böyle ama telefon cok hızlı acılıyo hemn menüye girip istedigin herşeye girebiliyon süper

erdi_s

Üye
offf çık artık yoksa cfw atacam offf

PureFood

Üye

Sonunda Hadi Hayırlı olsun

Sağol Patron Aynen sonunda zor oldu ama başardım

----------Eklendi @ 20:17:13 ---------- Yazıldı @ 20:16:04 ----------

Aynen dostum ram 45 ama telefon uçuyor Böle bişey yok dehşet ya . Bende arka planda uygulama sıfır rehber,ajanda falan açtıktan sonra arka planda açık kalmıyor Hadi hayırlı olsun sanada