erdi_s Üye 'İsmet'' Alıntı: Tüm S40 serilerinde smileyler mevcut. Ancak hiç bir S60 serisinde smiley olayı yoktu yeni çıktı bu. Haklısın. Genişletmek için tıkla ... bunun adı ticaret
'İsmet'' Alıntı: Tüm S40 serilerinde smileyler mevcut. Ancak hiç bir S60 serisinde smiley olayı yoktu yeni çıktı bu. Haklısın. Genişletmek için tıkla ... bunun adı ticaret
ozinyousan Üye nokia ölsün istiyorum, telefona günde on kere güncelleme varmı diye bakıyorum delircem! :P
guneyli93 Üye fatih54102' Alıntı: Off microsoft satın alsa manyak olur Genişletmek için tıkla ... Symbian'a destek vereceğini sanmam wp7'ye verir Biz nokia'ya mahkumuz...
fatih54102' Alıntı: Off microsoft satın alsa manyak olur Genişletmek için tıkla ... Symbian'a destek vereceğini sanmam wp7'ye verir Biz nokia'ya mahkumuz...
'Patron Üye ozinyousan' Alıntı: nokia ölsün istiyorum, telefona günde on kere güncelleme varmı diye bakıyorum delircem! :P Genişletmek için tıkla ... Dostum bukadar heves fazla.
ozinyousan' Alıntı: nokia ölsün istiyorum, telefona günde on kere güncelleme varmı diye bakıyorum delircem! :P Genişletmek için tıkla ... Dostum bukadar heves fazla.
ozgur_473 Üye erdi_s' Alıntı: aslında gelcek çok bişey de yok işte ama hepimiz umut peşindeyiz Genişletmek için tıkla ... Faceden video izlicez bu bana yeter boltlada oluyodu ama çok dandikti
erdi_s' Alıntı: aslında gelcek çok bişey de yok işte ama hepimiz umut peşindeyiz Genişletmek için tıkla ... Faceden video izlicez bu bana yeter boltlada oluyodu ama çok dandikti
'Patron Üye ozgur_473' Alıntı: Faceden video izlicez bu bana yeter boltlada oluyodu ama çok dandikti Genişletmek için tıkla ... uzulme ama ole bişey yok dostum senı kandırmışlar.
ozgur_473' Alıntı: Faceden video izlicez bu bana yeter boltlada oluyodu ama çok dandikti Genişletmek için tıkla ... uzulme ama ole bişey yok dostum senı kandırmışlar.
ozgur_473 Üye MaxiHipHopLife' Alıntı: uzulme ama ole bişey yok dostum senı kandırmışlar. Genişletmek için tıkla ... Sen öle san nokia browser 7.3 html5 destekli facebook ta html5 desteği ile çalıştığı için videolar açılıyor asıl seni kandırmışlar
MaxiHipHopLife' Alıntı: uzulme ama ole bişey yok dostum senı kandırmışlar. Genişletmek için tıkla ... Sen öle san nokia browser 7.3 html5 destekli facebook ta html5 desteği ile çalıştığı için videolar açılıyor asıl seni kandırmışlar
anılbaran Üye ozgur_473' Alıntı: Sen öle san nokia browser 7.3 html5 destekli facebook ta html5 desteği ile çalıştığı için videolar açılıyor asıl seni kandırmışlar Genişletmek için tıkla ... Aynen
ozgur_473' Alıntı: Sen öle san nokia browser 7.3 html5 destekli facebook ta html5 desteği ile çalıştığı için videolar açılıyor asıl seni kandırmışlar Genişletmek için tıkla ... Aynen
anılbaran Üye ozgur_473' Alıntı: anca indiriyosun ama çoğunda ses var görüntü yok Genişletmek için tıkla ... Aynı sorun bendede vardı uc player yükledım sorun cözüldü
ozgur_473' Alıntı: anca indiriyosun ama çoğunda ses var görüntü yok Genişletmek için tıkla ... Aynı sorun bendede vardı uc player yükledım sorun cözüldü
ozgur_473 Üye anılbaran' Alıntı: Aynı sorun bendede vardı uc player yükledım sorun cözüldü Genişletmek için tıkla ... Ucplayer kesik kesik oynatıyor ama şuan cfw atıcam c6v40 olan o şekilde sorun çözülcek
anılbaran' Alıntı: Aynı sorun bendede vardı uc player yükledım sorun cözüldü Genişletmek için tıkla ... Ucplayer kesik kesik oynatıyor ama şuan cfw atıcam c6v40 olan o şekilde sorun çözülcek
anılbaran Üye ozgur_473' Alıntı: Ucplayer kesik kesik oynatıyor ama şuan cfw atıcam c6v40 olan o şekilde sorun çözülcek Genişletmek için tıkla ... <br /> <br /> Cok kesik kesik oynatmıyo sadece ses 3 sn erken geliyo yinede sen bilirsin kardeş
ozgur_473' Alıntı: Ucplayer kesik kesik oynatıyor ama şuan cfw atıcam c6v40 olan o şekilde sorun çözülcek Genişletmek için tıkla ... <br /> <br /> Cok kesik kesik oynatmıyo sadece ses 3 sn erken geliyo yinede sen bilirsin kardeş
onur_Q7 Üye anılbaran' Alıntı: Aynı sorun bendede vardı uc player yükledım sorun cözüldü Genişletmek için tıkla ... Nerden indirdin link wrebilirmsn?
anılbaran' Alıntı: Aynı sorun bendede vardı uc player yükledım sorun cözüldü Genişletmek için tıkla ... Nerden indirdin link wrebilirmsn?
'Patron Üye onur_Q7' Alıntı: Nerden indirdin link wrebilirmsn? Genişletmek için tıkla ... Sitede var ucplayer
guneyli93 Üye bir telefonda 140mb yakın bir güncelleme olmuştu geçenlerde modeli aklıma gelmedi 5800 için ne kadar olur acaba bir tahmin var mı?
bir telefonda 140mb yakın bir güncelleme olmuştu geçenlerde modeli aklıma gelmedi 5800 için ne kadar olur acaba bir tahmin var mı?