Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c5-06 CWF ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alemko06
Üye
Konu Sahibi
c5-06 CWF ?
Arkadaşlar c5-06 kullanıyorum cwf atmak istiyorum ama nasıl atarım bilmiyorum yalnış atarsam telefon açılmaz galiba bide sanırsam c5-06 için cwf yok hep c5-03 için var c5-03 için olanları atsam sorun olur mu ?
ersdfqweasdzx
Üye
Kardeşim fw yapmak çok zor değil en azından bir ofw edit yap
alemko06
Üye
Konu Sahibi
sorun şu ki yeniyim ve hiçbirşey bilmiyorum bu konuda :/ nasıl yapabilceğim hakkında bilgim yok :/
Arkadaşlar c5-06 kullanıyorum cwf atmak istiyorum ama nasıl atarım bilmiyorum yalnış atarsam telefon açılmaz galiba bide sanırsam c5-06 için cwf yok hep c5-03 için var c5-03 için olanları atsam sorun olur mu ?
valla kardeşim ben modlama işinden anlamam ama bununla ilgili konular mevcut burdan bak ya da metalci melek,kabız civciv,hakangüven gibi modderlar var ünlü
onlara özelden ulaşıp sorabilirsin
- - - Eklendi - - -
ha bide Rambo FT de var unutmamak lazım
alemko06
Üye
Konu Sahibi
peki teşekkürler
ersdfqweasdzx
Üye
kardeşim sana bi fw yaparım ama internetim yok telefondan çekiyorum neti bi uploada biter hemen hatta 0 hata olur ama net yok işte
Valla performanslı olsun diyosan ne kadar bileşen varsa sileceğim müzik çalar bide internet kalır rahatına bakarsın zaten
müzik dinlenir internette gezzilir bide mesaj yazılır o telefonlarda