c5-03

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doga99

Üye
    Konu Sahibi
c5-03
arkadaşlar ben bluetoothla müzik yolladım telefonuma ama yollodığım müzikler telefon hafızasına kuruldu hiç yer kalmadı internete girerken bile hafıza yok diyor bu müzikleri nasıl hafıza kartına taşıyabilirim?
Şimdiden teşekkürler...

'Patron

'Patron

Üye
mesajlar-ayarlar-diğer den hafızayı hafıza kartına al tamamdır. web tarayıcı içinde seçeneklerden gizlilik verileri-tümünü sil. ayrıca opera mini 6 indir onu kullan. orj web tarayısı iyi değil.

• Beğen
Tepkiler: doga99

doga99

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim bi sorum daha olacak bilgisayardan müzik atınca hafıza kartına müzik çalarda müzikler gözükmüyor onu nasıl yapabilirim?

'Patron

'Patron

Üye
müzik çalara girince seçeneklerden kütüphaneyi yenile ye bas tamamdır.

• Beğen
Tepkiler: doga99

doga99

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim

doga99

Üye
    Konu Sahibi
bir sorum daha bazı oyunların kendi yönlendirme turları olmasına karşın bazı oyunlarda telefonun kendi yönlendirme ve a b c d turları çıkıyor bunu nasıl kapatabilirim :Daz öncekine son demiştim ama telefon yeni olduğu için puan bu konularda acemilik yaşıyorum :D

watercity

watercity

Üye
ayarlar-uygulama yoneticisi-yuklu uygulamalar oyunun ustune basili tut suit ayarlar klavyeyi kapat

• Beğen
Tepkiler: doga99 ve Amaru Shady
'Patron

'Patron

Üye
bir sorum daha bazı oyunların kendi yönlendirme turları olmasına karşın bazı oyunlarda telefonun kendi yönlendirme ve a b c d turları çıkıyor bunu nasıl kapatabilirim :Daz öncekine son demiştim ama telefon yeni olduğu için puan bu konularda acemilik yaşıyorum :D
yo onemlıe değil. usttekı arkadasın dediğini yap. :oke:

doga99

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar şu sorumada cevap verirseniz çok sevinecem.Simdeki kartvizitleri telefon hafızasına nasıl kopyalıyoruz?

uribaju

uribaju

Üye
rehber>secenekler> sim numaralari>tum telefona kopyala

'Patron

'Patron

Üye
bilgisayarından ovi suiteden senkronıze et.

doga99

Üye
    Konu Sahibi
gobbels

gobbels

Üye
bendede gelen measjlarda numara görünüyor sadece sim kartında bütün isimler kullanılan rehber hafızası sim kartı gönderdiğimde gönderildi isim yazıyor ama gelen kutusunda sürekli numaralar var tanıyamıyorum ayıp oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt