C5-03 v23✔ Özkan Ç. WP--Son Umut-- 02.02.2013

Sponsorlu Bağlantılar

cimbomlusinan

Üye
Üzdün:ağlarım:

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
yapıcak birşey yok.

sena5135

sena5135

Üye
müdür mesajlar artık bildirim olarak geliyo napmam gerek? kendi istediğim rompatcher yamasını kullanamıyorum bide ben ilk temayi istiyorum yani 3 fwden ilkinin temasını

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
ev ekranları ile fazla oynayınca bildirim şekline dönüyor ya yeniden yüklersin yada metalci melek'in konusu var ordan yaparsın. Nokia cooker ile rofs2'i açıp patcher klasörunu silip geri paketle ve o şekilde yazılımı yeniden yükle. Öncesinde patcher klasörunun yedeğini al ama hafıza kartına at istediğin yamayı ilk fw'yi açıp çıkartabilirsin

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
özkan kardeşim mesaj yazma yerinde altta butonlar yok ?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
menülerin topbar'a uygun olması için böyle oldu yeşil tuş gönder işlemi ve alıcı ekle işlemi görmekte

ercnakn

Üye
özkan hocam ben yükledim cfw ni gerçekten normal telefona göre ve diğer cfwlere göre müthiş olmuş emeğine sağlık çok teşekkür ederim

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
özkan hocam ben yükledim cfw ni gerçekten normal telefona göre ve diğer cfwlere göre müthiş olmuş emeğine sağlık çok teşekkür ederim

Rica ederim hafız iyi kullanımlar

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk:

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim.

mhustafa

mhustafa

Üye
kardes elıne emegıne saglık harıka olmus tek begenmedım yanı msj yollarken yesil tusa basmak zorunda kalmamız o sorunu cozebılsen super olurdu bence

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
kardes elıne emegıne saglık harıka olmus tek begenmedım yanı msj yollarken yesil tusa basmak zorunda kalmamız o sorunu cozebılsen super olurdu bence

o sorun hex kodu ile düzenlenebiliyordu ancak bu seferde görsellik bozuluyordu o yüzden bu şekilde düşünmüştüm zamanında. İyi kullanımlar

smh60

smh60

Üye
Arkadaşıma yükledim başarılı bir cfw

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
iyi kullanımlar.

theeternal

theeternal

Üye
güzele benziyor deniycem

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
elbette deneyebilirsiniz.

onurtag

Üye
edit2: sorunu uc player yükleyerek çözdüm yani getek kalmadı.
Bu süper cfw için teşekkürler

Eski mesaj:
flash lite 3.17 yok sanırım bunun içinde onu heryerde aradım bulamıyorum sizde varmıdır acaba yoksa yüklerken yanlış bir şey mi yaptım
(bu arada cfwnizi çok beğendim elinize sağlık ilk mesajımı size yazmış oldum)
Edit: simdi tekrar baktım örn flash 3.1.4 yüklemeye çalışırken 3.17 var süzde diyor ve yüklenmiyor(dahili bileşen)
C sys bin e baktığımda da flash bilmemne exe vardı onu da göremedim

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
mesajını yeni gördüm dostum video oynatıcısı var ama flash video desteği yok bu telefonların yardımcı programlar ile sorununu gidermişsin zaten. Iyi kullanımlar rica ederim

Üst Alt