C5-03 v23✔ Özkan Ç. WP--Son Umut-- 02.02.2013

Sponsorlu Bağlantılar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür Ederim :) İkonlar düzeldi fakat .txt dosyasınıda sildim ama Topbar Açılmıyor siyah ekran gidip geliyor :)

kaldır geri yükle istersen ancak ben hiç sorunla karşılaşmıyorum. zaten sorun oluyorsa ayarlarıyla oynayınca olur onuda settings.txt'yi silince düzelir.Rica ederim :)

artos1

Üye

Evet yüklemeniz gerekli.
Arkadaşlar sormak istediğm bu klasörü hafıza kartına yüklmek yeterlimi,yoksa hafıza kartına atıktan sonra bide içine girip teker teker yüklemek gerekiyormu?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sormak istediğm bu klasörü hafıza kartına yüklmek yeterlimi,yoksa hafıza kartına atıktan sonra bide içine girip teker teker yüklemek gerekiyormu?

sadece sana demiyorum bakın ilk sayfayı OKUYUN. can sıkıntısından yazmadım ben o yazıları.

ne diyor orda hafıza kartına atıcaksın auto installeri çalıştıracaksın herkese tek tek anlatamam ama burda okuyun biraz yav
:off:

-Dyo-

-Dyo-

Üye
teşşekkürler bu resimlerdeki duvar kağıdını bulamadım varsa elinde paylaşırsan iyi olur

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
teşşekkürler denicem şimce şimdi topbardaki sorun soft format atınca düzeliyodu ama tabi yüklediklerimde gidiyodu bundan dolayı

Rica ederim. belirtilen ayarlar dışında çıkınca bozulur açılmaz. setting.txt'yi silersin sorun kalkar

- - - Eklendi - - -

yeni tema içeriğine sahip dosyalar konuya eklenmiştir. güle güle kullanın.

Joker.

Joker.

Üye
ekranı dôndurdügum de ana ekrana atiyor nasıl duzelır

- - - Eklendi - - -

her yerde ana ekran görüntüsü var

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
wp kullanımına uygun temalar seçilip yüklendi zaten ama başka tema kullanmadığım için teşkil ettiği sorunlar nedir bilmiyorum. Yatay ekranda bug var nedeni geliştirilmiş yatay menü uygulamasını ofw'de tam olarak çalışmaması. Ancak ana ekrana atma dediğini denedim şuan olmuyor bende.

Joker.

Joker.

Üye
nereye yuklendi?Walpapers degistirince oluyor

Sadrazammm

Sadrazammm

Üye
Usta Bunları C6 - N97 port veya belle yapamıyomuyuz ?

-Dyo-

-Dyo-

Üye
usta herşey iyide ekranı aşağı çekemiyomuyuz ygulamaları üstü gözükmüyo video izlerken yada smart officede sıkıntı oluyo

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Yenilikleri paylaştığın için :tşk: :tebessüm:

gobbels

gobbels

Üye
Üşenmeden okudum 5 sayfayı kardeşim iyi iş yaptın sanıyorum daha kurmadım.Eskiden RP da atardık apptofullscreen falan istersek kapatırdık sanırım sen direk açık yapmışsın.Şuan kullandığım bi önceki CFW'nde de aynı sorun var sensör açarsan telefon deliriyo.İyi şeyler yaptığına eminim kurup hata-eksik görürsem düzeltmen için söylerim.Ölü bi platforma değer veriyorsun sağol.:alkis

- - - Eklendi - - -

ve hayal daha başlamadan bitti yükler yüklemez sistem hatası dedi ana ekranda üstteki insan ekleme simgesi gelmedi.kapattım açtım geldi sıkıntı yok dedim ama Sim ve hafız kartımı taktım zaman menu tuşu kilitleme tuşu falan çalışmıyo ekrandaki simgelere basabiliyorum yeşil tuş çalışıyo kırmızı ile kapatıp açabiliyorum ama menüye giremiyorum ve ekranı kilitleyemiyorum :D

- - - Eklendi - - -

02.02 tarihli olanı kurdum hatayı o verdi :)

- - - Eklendi - - -

Ev ekranını değiştirince hiçbir sıkıntı kalmadı konunu kirlettim sadece kusura bakma :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Usta Bunları C6 - N97 port veya belle yapamıyomuyuz ?

C5'leri mi ?

- - - Eklendi - - -

usta herşey iyide ekranı aşağı çekemiyomuyuz ygulamaları üstü gözükmüyo video izlerken yada smart officede sıkıntı oluyo

Maalesef.

- - - Eklendi - - -

Yenilikleri paylaştığın için :tşk: :tebessüm:

Rica ederim :)

- - - Eklendi - - -

açılışta sistem hatasının çıkması normal çünkü sistemle oynandı. Sadece ilk açılış için geçerli o hata.
Ilk açılışta sistem tam oturmaz ve hemen tuş kilit ekranı gelmez. Yuh ama gobbels yav o hatalar ne öyle şair olacak adamsın.

- - - Eklendi - - -

:).

Sadrazammm

Sadrazammm

Üye
Sadrazammm

Sadrazammm

Üye
peki hocam bide bu cfw ye qt işini nasıl yapıcaz :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
yükleme mi gömme mi ?

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
özkan mediabar dosyalarını biliyormusun ?
5230dan çekicem bi bulamadım :D

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Muhtar batarya ve şebeke ikonlarını nasıl gizliyoruz.Daha sonra beğenmezsek nasıl geri getirebiliriz?

Üst Alt