C5-03 v23✔ Özkan Ç. WP--Son Umut-- 02.02.2013

Sponsorlu Bağlantılar

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
kardeşim yükledim açılırken sistem hatası diyor. birde ayarlara girdiğimde üstte şebeke çubuğu ve batarya çubuğu çıkıyor ?

Joker.

Joker.

Üye
mesaj bölümünde dikey olduğunda tel altta gönderme filan çıkmaması niye

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yükledim açılırken sistem hatası diyor. birde ayarlara girdiğimde üstte şebeke çubuğu ve batarya çubuğu çıkıyor ?

sistem hatasi sadece ilk acilista cikar baska ckmz. Ilk sayfayi erinmyp okusanz. 4in1 yamasini aktif yap

- - - Eklendi - - -

mesaj bölümünde dikey olduğunda tel altta gönderme filan çıkmaması niye

dikey menu gelistrmsnden dolayi. Arama tusuda gonder gorevnde :)

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
rp yüklenmiyor dahili bileşen hatası veriyor

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Rp yuklu zaten

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
hayırlısı üstadd :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Hep hayrlisi zaten :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
:D.

-Dyo-

-Dyo-

Üye
öncelikle teşekkürle yüklledim uygulamalarda üst kısmın belli bir kısmı gözükmüyor birde telefonu yeniden başlattım navibar bir daha çalışmadı tıklıyorum açılmıyor

birol08

birol08

Üye
Güzel çalışma olmuş ellerine sağlık :)
Yalnız topbar ilk açılışta çalıştırdım daha sonra ev ekranı değiştirdim. 4in1 i kapattım biraz öyle kullandım. Şimdi topbarı açacağım zaman ekran parlayıp eski haline dönüyor açılmıyor birde ev ekranındaki saat ve şebeke adı kalkmıyor sadece şebeke ve şarj ikonu kalkıyor. Yardımcı olursan sevinirim :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle teşekkürle yüklledim uygulamalarda üst kısmın belli bir kısmı gözükmüyor birde telefonu yeniden başlattım navibar bir daha çalışmadı tıklıyorum açılmıyor

Rica ederim. Topbar olduğu için görünmüyor. Yama aktif olduğu için görünmüyor. Ilk sayfada yazan ayarların dışına çıkmazsanız sorunsuz çalışır. Öncelikle telefon hafızasına girin belle topbar klasörune girip settings.txt'yi sil. Program çalışacaktır. SADEDE BAŞLANGIÇTA ÇALIŞTIR EVET VE SÜRÜKLEME BIÇIMI BELLE OLARAK DEĞIŞTIRIN BAŞKA AYARIYLA OYNAMAYIN!.

- - - Eklendi - - -

Güzel çalışma olmuş ellerine sağlık :)
Yalnız topbar ilk açılışta çalıştırdım daha sonra ev ekranı değiştirdim. 4in1 i kapattım biraz öyle kullandım. Şimdi topbarı açacağım zaman ekran parlayıp eski haline dönüyor açılmıyor birde ev ekranındaki saat ve şebeke adı kalkmıyor sadece şebeke ve şarj ikonu kalkıyor. Yardımcı olursan sevinirim :)

Rica ederim :).
Topbar neden açılmıyor üst yoruma yazdım. Yamayi devre dışı bırakınca ana ekran etkileniyor etkin edip birkaç ekran değiştir düzelecektir:)

artos1

Üye
Emeğinize sağlık,bu ahfıza kartına atığımız Thinkchange klasörü içindeki programları yüklememiz gerekiyormu,ayrıntılarıyla kulanmak için.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Emeğinize sağlık,bu ahfıza kartına atığımız Thinkchange klasörü içindeki programları yüklememiz gerekiyormu,ayrıntılarıyla kulanmak için.

Evet yüklemeniz gerekli.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
belle topbar kesinlikle yuklnmeli ama istemediklerini sileblrsn. thinkchangedende silersn yuklnmzlr.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
araclarn icinde mevcur rp. yamalarida gomulu nasil yuklu olmaz. ofwde yuklemede yanlslk yapmisndr yada gorememsndr.

birol08

birol08

Üye

Rica ederim. Topbar olduğu için görünmüyor. Yama aktif olduğu için görünmüyor. Ilk sayfada yazan ayarların dışına çıkmazsanız sorunsuz çalışır. Öncelikle telefon hafızasına girin belle topbar klasörune girip settings.txt'yi sil. Program çalışacaktır. SADEDE BAŞLANGIÇTA ÇALIŞTIR EVET VE SÜRÜKLEME BIÇIMI BELLE OLARAK DEĞIŞTIRIN BAŞKA AYARIYLA OYNAMAYIN!.

- - - Eklendi - - -

Rica ederim :).
Topbar neden açılmıyor üst yoruma yazdım. Yamayi devre dışı bırakınca ana ekran etkileniyor etkin edip birkaç ekran değiştir düzelecektir:)

Teşekkür Ederim :) İkonlar düzeldi fakat .txt dosyasınıda sildim ama Topbar Açılmıyor siyah ekran gidip geliyor :)

Üst Alt