Özkan Ç.
Üye
Cfw olsun ofw olsun takıldığında elimden geldiğince yardım ederim![]()
Eyvallah

Cfw olsun ofw olsun takıldığında elimden geldiğince yardım ederim![]()

kardeşim yükledim açılırken sistem hatası diyor. birde ayarlara girdiğimde üstte şebeke çubuğu ve batarya çubuğu çıkıyor ?
mesaj bölümünde dikey olduğunda tel altta gönderme filan çıkmaması niye

Hep hayrlisi zaten![]()

öncelikle teşekkürle yüklledim uygulamalarda üst kısmın belli bir kısmı gözükmüyor birde telefonu yeniden başlattım navibar bir daha çalışmadı tıklıyorum açılmıyor
Güzel çalışma olmuş ellerine sağlık![]()
Yalnız topbar ilk açılışta çalıştırdım daha sonra ev ekranı değiştirdim. 4in1 i kapattım biraz öyle kullandım. Şimdi topbarı açacağım zaman ekran parlayıp eski haline dönüyor açılmıyor birde ev ekranındaki saat ve şebeke adı kalkmıyor sadece şebeke ve şarj ikonu kalkıyor. Yardımcı olursan sevinirim![]()
.
Emeğinize sağlık,bu ahfıza kartına atığımız Thinkchange klasörü içindeki programları yüklememiz gerekiyormu,ayrıntılarıyla kulanmak için.
Rp yuklu zaten
Eminmisin ? dün telefonu hep aradım bulamadım bende eski fw ye döndüm.
Rica ederim. Topbar olduğu için görünmüyor. Yama aktif olduğu için görünmüyor. Ilk sayfada yazan ayarların dışına çıkmazsanız sorunsuz çalışır. Öncelikle telefon hafızasına girin belle topbar klasörune girip settings.txt'yi sil. Program çalışacaktır. SADEDE BAŞLANGIÇTA ÇALIŞTIR EVET VE SÜRÜKLEME BIÇIMI BELLE OLARAK DEĞIŞTIRIN BAŞKA AYARIYLA OYNAMAYIN!.
- - - Eklendi - - -
Rica ederim.
Topbar neden açılmıyor üst yoruma yazdım. Yamayi devre dışı bırakınca ana ekran etkileniyor etkin edip birkaç ekran değiştir düzelecektir![]()
İkonlar düzeldi fakat .txt dosyasınıda sildim ama Topbar Açılmıyor siyah ekran gidip geliyor