topbar bende Problem çıkartıyo telefonu her kapatıp açmamda kapanıp bidaha açılmıyo tekrar kurmak gerekiyo nefret ettim artık böyle küçük hatalardan ofw düşünüyorm resmen
topbar bende Problem çıkartıyo telefonu her kapatıp açmamda kapanıp bidaha açılmıyo tekrar kurmak gerekiyo nefret ettim artık böyle küçük hatalardan ofw düşünüyorm resmen
ayarlarıyla oynamadığın sürece sıkıntı yapmaz aslında ben bir ay kullandım hergün kapat aç birşey olmuyordu. tabi ek programla bir yere kadar oluyor görselliği çok güzel aslında kullanımıda öyle ama sıkılıyor insan
aynen öyle flash ev ekranları şarjı çok harcıyor ve gömülü olmayan bir ev ekranı çok iyi olmuyor uyuşmazlık oluyor ve görselliği hoşuma gitmiyor hem bu telefonlara fazla yüklenmeye gelmiyor donuyor takılıyor falan en acil durumda takılması sinir bozucu. Neyse sonuç olarak c5 rahmetli yakında
C5 için sitedeki en iyi fw bu. Diğerleri seninki kadar iyi değil. Bi düzenleme yapamaz misin? Belki başka oyunlarda da sorun çıkartıyordur. Hem fw daha da iyileşmiş olur
C5 için sitedeki en iyi fw bu. Diğerleri seninki kadar iyi değil. Bi düzenleme yapamaz misin? Belki başka oyunlarda da sorun çıkartıyordur. Hem fw daha da iyileşmiş olur
cfw çok güzel yapmıssın eline sağlık...
Özkan, kardeşim benim tel c5-03 cfw yi attım ama müzik çalarda yenile diyorum hiç müzik bulmuyor ? bi yardım et.
- - - Eklendi - - -
cfw çok güzel yapmıssın eline sağlık...
Özkan, kardeşim benim tel c5-03 cfw yi attım ama müzik çalarda yenile diyorum hiç müzik bulmuyor ? bi yardım et.