C5-03 v22 Geldi Gözümüz Aymadın :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 v22 Geldi Gözümüz Aymadın :(
Şu an telefondan güncelledim :D

devil1903

devil1903

Üye
Fertile Ceres kullanıyorum, bi incele kurcala gördüğün değişiklikleri ilet bize. Güncellemeye değermi ram oranı boş hafıza kinetik kaydırma nasıl hadi anlat bize :D

Uqur5445

Üye
neler yeni

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan güncellerseniz 3 mb. Değişikliklere gelince nokia evolve teması gelmiş menü anna icon içine giriyon ( mesela mesajlara ) orjinal iconlar :off:
Kinetik kaydırma değişme yok

----------Eklendi @ 11:50:10 ---------- Yazıldı @ 11:47:26 ----------

3 mbta temadır :D

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Bu mu yani bir tema için mi sadece

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi başka yok şu var belki yeni bi şey eklendi ise formatla gelir öncekinde format atınca chat geldiydi o da webe bağlanıyordu bi işe yaramıyordu kısacası

----------Eklendi @ 12:07:29 ---------- Yazıldı @ 12:00:28 ----------

güncellemeden önce bi hd klip indirmiştim real playerde ilerletince tıkanmıştı şimdi tıkanmadan izledim

nevrez

Üye
bende güncelledim nokia mağazadan indirdigimiz temalardan artısı olmayan bir tema eklendi okadar:)) 2 haftadır hergün telefon güncellemesine bakıyordum sabırsızlıkla bekliyordum ama görünürde değişen hiç bişe yok. belki kullandıkça ufak tefek değişiklikler gözümüze çarpabilir..

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
öncesinde mağaza da üstte oyunlar, uygulamalara basınca alttaki çubuk 3,4 saniye dolardı şimdi en aza inmiş

devil1903

devil1903

Üye
O zaman Fertile Ceres'e devam :)

devil1903

devil1903

Üye

Diğeri çıktığında yüklüyecem bende
v22'yle ilgili CFW çalışması olacakmı Symbian Türkiye'nin bilgin var mı bu konuda? Symbian Donna ya falan uğraşıyordur diye ümit ediyordum bende ama şimdi versiyonda güncellendi. Acaba v22'yemi portlar yeni CFW'yi?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
polarbit oyunları da hala çalışmıyor en azından bunu düzeltselerdi :off:

----------Eklendi @ 12:19:02 ---------- Yazıldı @ 12:16:22 ----------

v22'yle ilgili CFW çalışması olacakmı Symbian Türkiye'nin bilgin var mı bu konuda? Symbian Donna ya falan uğraşıyordur diye ümit ediyordum bende ama şimdi versiyonda güncellendi. Acaba v22'yemi portlar yeni CFW'yi?

Yok v21 için dedim ama belki v22 ye yapar

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Keşke navi ile güncelleseydiniz o zaman çok daha iyi olur ve tam anlamıyla yüklenmiş olur

devil1903

devil1903

Üye
Sorun değil üzerine yine naviyle flashlama yapılırda bu kadar bekledikten sonra güncellemenin sadce bir iki yeni özellik barındırması hüsrana uğrattı bizi. Gerçi nokianın hep yaptığı şey bu v11'den v22ye kadar bir arada yapılabilecek güncellemeyi böyle parçalar halinde sunması insanın iştahını kaçırıyor. 8-9 ay bekletsede bugüne kadar yaptığı değişiklikleri tek seferde yapsa neyse...

By_Gablin, bu arada tarayıcıyı bi incele şu seçeneklere girme butonu hala aynımı 2-3 kere basıncamı açılıyor.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Sorun değil üzerine yine naviyle flashlama yapılırda bu kadar bekledikten sonra güncellemenin sadce bir iki yeni özellik barındırması hüsrana uğrattı bizi. Gerçi nokianın hep yaptığı şey bu v11'den v22ye kadar bir arada yapılabilecek güncellemeyi böyle parçalar halinde sunması insanın iştahını kaçırıyor. 8-9 ay bekletsede bugüne kadar yaptığı değişiklikleri tek seferde yapsa neyse...

By_Gablin, bu arada tarayıcıyı bi incele şu seçeneklere girme butonu hala aynımı 2-3 kere basıncamı açılıyor.

Onu farkettim bi işim çıktı sonra yazarım dediydim onu düzeltmişler öncekinde tıklıyordun gelmiyordu seçenekler falan illa altına basmak gerekiyordu bunda neresine tıklarsan tıkla açılıyor hemen

gulmez75

Üye
kameranın video modunu bir incelermisiniz san ki bana biraz iyileştirilmiş gibi geldi

TranquilBirds

TranquilBirds

Üye
Nokia suiteden de telefondanda yeni güncelleme yok diyor. NaviFirm den TR için hangisini seçmeliyiz?

TranquilBirds

TranquilBirds

Üye
Buldum kardeş sağol yinede. siyahtı graphite black imis.

Flashlama menusunde options a girince kırmızı yazılmıs bir dosya cıkıyor onu silmeli miyim? silmemeli miyim?

srserikrs

srserikrs

Üye
dosyanın adı ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt