C5-03 Tel Hafızası 75mb !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 Tel Hafızası 75mb !
Arkadaşlar forumda nerden bi karşılaştırma görsem c5-03 ü almama nedenlerinden biri olarak 40 mb lık tel hafızasını gösteriyorlar. Evet web sitelerinde falan 40 mb olarak geçiyor ama 40 değil 75 mb. Bende de var c5-03 tel hafızasını tarattırdığımda. 33mb kullanılan 42 mb boş hafıza gosterıyor.yani 33 mblık bolum telin kendi programları. boş hafıza 40 mb. ve gayet de raha guncelleme yapılabılıyor ben daha yenı yaptım. Bilmeyenlere :) :bigstar:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ben telefona soft format attıktan sonra telin hafızası 60 mb oldu. Bütün uygulamaları da hafıza kartına kurdum telin hafızasina dokunmadım daha iyi performans alıyorum şimdi.

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
hmm.gercekten cok iyi dusunmussun.yakinda bende oyle yaparm=) benim hafiza karti 2gblik aldigimda 1,5 gbsi doluydu haritalardan dolayi.8gblik almayi dusunuyorum sen naptin?

SilentOne

SilentOne

Üye
wow bilinmeyen bir durun bu :)

watercity

watercity

Üye
c5-03 kullanıcıları artıyor biri anlatır artık şunları da hacklmeyi :)

kxsenel

Üye
Ya bende de var c5-03 ama internete girip de iki sayfaya bakayım derken hafıza doldu diyor. İki mesaj geldikten sonra açmak istediğimde yine hafıza doldu diyor. 75 mb nerde anlamadım. Extra olarak bir ofis dosyası açma programı kurdum. Anlamadım gitti...

----------Eklendi @ 14:21:51 ---------- Yazıldı @ 14:20:25 ----------

Bir de internette dolaşırken alınan bilgileri depoladığı klasörü mini SD kart içinde bir klasöre yönlendirebileceğimiz bir ayar var mıdır?

anılbaran

anılbaran

Üye
benımkısı bos olan hafıza 80 mb (h)

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Ya bende de var c5-03 ama internete girip de iki sayfaya bakayım derken hafıza doldu diyor. İki mesaj geldikten sonra açmak istediğimde yine hafıza doldu diyor. 75 mb nerde anlamadım. Extra olarak bir ofis dosyası açma programı kurdum. Anlamadım gitti...

----------Eklendi @ 14:21:51 ---------- Yazıldı @ 14:20:25 ----------

Bir de internette dolaşırken alınan bilgileri depoladığı klasörü mini SD kart içinde bir klasöre yönlendirebileceğimiz bir ayar var mıdır?
dostum teldenm.opera.com a gir opera miniyi indir sorunun kalmaz. onu kullan
benımkısı bos olan hafıza 80 mb (h)
sıkma la sıkma :D telefonun haffızası 75 mb zaten imkanszı bişey o hadi uyan artık sabah oldu

anılbaran

anılbaran

Üye
patron sıkma mamı dıyodun bısı dıyodun dostum :oke:

Uploaded with

----------Eklendi @ 19:01:50 ---------- Yazıldı @ 19:00:52 ----------

.:D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Biz 70,80 Lerden Bahsedelim Elin Çinlisine Bak Napmış

----------Eklendi @ 19:55:55 ---------- Yazıldı @ 19:54:52 ----------

Not: C5-03 İçin :oke:

Krofessional

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
adamlar kopmuş

ahmetc503

hmm.gercekten cok iyi dusunmussun.yakinda bende oyle yaparm=) benim hafiza karti 2gblik aldigimda 1,5 gbsi doluydu haritalardan dolayi.8gblik almayi dusunuyorum sen naptin?
ben 8 lik aldım32 liraya toshiba

Krofessional

bendede 8gb sandisk sdhc 3 gb müzik var kalanı oyun resim uygulama video falan class 2 yeter bize fazlasına gerek yok

wodo18

Üye
C5-03 ü v20 ye nasıl yükseltiririm„„)

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
patron sıkma mamı dıyodun bısı dıyodun dostum :oke:

Uploaded with

----------Eklendi @ 19:01:50 ---------- Yazıldı @ 19:00:52 ----------

.:D
Atarlı konusmassan sevınırım cunkı hiç sevmem.Senın tlefonun ne c5-03de tel hafızası 75 mb. sende 5800 yazıyor genç. biz c5-03u tartısıyoruz

----------Eklendi @ 13:18:18 ---------- Yazıldı @ 13:17:38 ----------

Hafıza kartın 8lik. ordan bellı 5800 olduğu apaçiye bakya konuyu anlamadan gelmiş atlamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt