[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
ev ekranı flash live seçili olarak gelir. ekstra paketi hafıza kartına çıkart indirme linkinin altında. sonra telefonu yeniden başlat

sefalonely

Üye
refurbish kısmına geliyorum yazı geliyor işte telefonu kaapa bataryayı çıkar falan yaptıktan sonra hiçbişey olmuyo kaç defa denedim

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Başka bilgisayarda deneme imkanın varsa dene. Tanımıyor telefonunu

neşter1461

neşter1461

Üye
Tam 1 ay oldu kullanali hatasiz çok iyi bir cfw.

slowfood

Üye
Öncelikle ellerinize sağlık. Uğraşıp böyle bir cfw yi bu yazılım sürümüne çıkardığınız için. Ancak bir problemimiz mevcut;

Tüm kurulum aşamaları sorunsuz ilerledi ve yazılımı phoenix ile "Yazılım başarıyla yüklenmiştir" penceresini görebilecek şekilde kurdum. Ancak telefonun local mode dan kapanıp açılış yapacağı anda ekrana yeşil noktalar gelmeye başlıyor kayboluyor ekran biraz parlıyor ve telefon açık halde görüntüsüz kalıyor. Bütün bunlardan önce de açılış titreşimi geliyor. Dead mode yükleme, Allow downgrade v.s. gibi her türlü yöntemi denedim. Ancak telefon açılmıyor. Bütün bunların dışında aklınıza gelebilecek bir yöntem var mıdır?

Cevaplarınız için teşekkürler.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
İnan hiçbir fikrim yok. Rom u yakmış olabılırsin. Veya telefonunun rm kodu farkldr dcem ama sanmyrm

slowfood

Üye
Bana da rom yanmış gibi geldi ama. Çok garip bir durum var. Phoenix te yazılımın hiç sorunsuz yüklenerek onay uyarısını bile görüntülemesi (Ki çoğunlukla cfw yüklemelerinde local ya da test ekranında bile kalma ihtimali yüksek. Çoğunlukla bu durumdayken çıkarıp restart ile kullanıyoruz.) ve RM kodunun özellikle doğru girilmesi. (telefon euro2 graphite black ve rm kodu 697) Acaba rom yakmış olma ihtimalinde adres neresi olabilir. (Aydın ilinde bir cep telefonu tamircisi mi yoksa kvk v.s. gibi bir bayii mi) Telefon yanlış hatırlamıyorsam 2 seneyi geçti ve büyük ihtimalle bu problem zaten garanti dahilinde olmaz.

Cevaplarınız için teşekkürler.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
2 seneyi geçmemiştir. Telefona en son orjinal yazılım at . Onlarada yazılım güncellemesi yaptım nokia suiteden bir daha açılmadı de. Gndereceğn yerler k.v.k , nokia care , teleservice . Aynı durum c6 portla uğraşrkn bnada oldu ve nokia care verdim cihazı değştrdler.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Üstad sen c5'i sattın mı ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
sattı

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Evet. Noldu kardeşim

User46m

Üye
bunu sormam saçma olcak sizin için ama ben bilmiyom cfw ne işe yarıyo söylermisinız ?

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Engin Kardeş sen bunu içine bir sürü ev ekranı atın ya ben bunlardan mesela parmak kullanımı yerine eski kısayol cubuğunu kullanmak istiyorum.Yani o altta o 4 kucuk kısayol yerıne eskı numara cevırıcısı ve rehberı ıstıyorum.Bunları nasıl düzeltebilirim?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Keşke dün söyleseydin hazır evdeyken atardım modunu. Simdi benm içn uzun surecek ama yardmcı olmaya çalışcam özelden mesaj atarım dostum hallettğmde

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Tamam şunu da sormak istiyorum.Ben şimdi pnht'nin samsung i8910 ev ekranı modunu indirdim.Bunu rofs2'ye atarsam bir sıkıntı cıkar mı ? Soyle bir sıkıntı bi ara sen attmıstım sonra yüklu uygulamalarda suit ayarları filan açılmıyordu. O yüzden miydi ?

- - - Eklendi - - -

Anlıyacağın ben samsung i8910 ev ekranı kullanmak istiyorum nasıl kullanabılırım :)

• Beğen
Tepkiler: LeoFrankLy
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Tamam şunu da sormak istiyorum.Ben şimdi pnht'nin samsung i8910 ev ekranı modunu indirdim.Bunu rofs2'ye atarsam bir sıkıntı cıkar mı ? Soyle bir sıkıntı bi ara sen attmıstım sonra yüklu uygulamalarda suit ayarları filan açılmıyordu. O yüzden miydi ?

- - - Eklendi - - -

Anlıyacağın ben samsung i8910 ev ekranı kullanmak istiyorum nasıl kullanabılırım :)

Evet dostum suit ayarlarında bir sıkıntı çıkarıyor ama sadece ingilizce dilinde türkçede bir sıkıntı yok

- - - Eklendi - - -

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Bunlari eve gidince denicem.

slowfood

Üye
2 seneyi geçmemiştir. Telefona en son orjinal yazılım at . Onlarada yazılım güncellemesi yaptım nokia suiteden bir daha açılmadı de. Gndereceğn yerler k.v.k , nokia care , teleservice . Aynı durum c6 portla uğraşrkn bnada oldu ve nokia care verdim cihazı değştrdler.

Hemen yanıtlayamadım kusura bakmayın. Öneri için çok teşekkürler. Şimdi telefonun garanti belgelerini bulmaya çalışıyorum. En son versiyonu Navifirm' den indirerek telefona attım. Bu şekilde kvk ya da nokia care (Verdiğin örnekte care olduğu için oraya yönlendirmeyi düşünüyorum.) e telefonu göndereceğim. Çok teşekkür ederim.

Software95

Hemen yanıtlayamadım kusura bakmayın. Öneri için çok teşekkürler. Şimdi telefonun garanti belgelerini bulmaya çalışıyorum. En son versiyonu Navifirm' den indirerek telefona attım. Bu şekilde kvk ya da nokia care (Verdiğin örnekte care olduğu için oraya yönlendirmeyi düşünüyorum.) e telefonu göndereceğim. Çok teşekkür ederim.

Hayırlısıyla gelir inş.